Annoncørbetalt indhold

Nøglen til et sundt parforhold

Dette indeholder sponsoreret indhold

Er der gået for meget opvask og vasketøj i dit parforhold? Har du og din partner glemt, hvordan det var at have kilden i maven? Det er meget normalt, at man efter en vis tid, begynder at køre død i hverdagsliv og travlhed. Det er derfor vigtigt, at I selv gør en indsats for at holde ild i den flamme, I selv startede. Tillid, respekt og god kommunikation er nogle af de hovedingredienser til et sundt forhold. Her er tre bud på, hvordan du og din partner arbejder hen imod at finde gnisten tilbage igen.

1. Forkælelse er alfa og omega

Forkælelse er et af de kærlighedssprog, som viser et godt parforhold. Det er typisk sådan, I kan vise, at I gerne vil gøre en indsats for at imponere hinanden. Hos Lovebuddy.dk kan du både finde inspiration og legetøj, der kan pifte jeres forhold lidt op. Her kan i finde anmeldelser, datingsider og få inspiration til romantiske oplevelser, som i den grad kan gøre underværker for jeres forhold. Aftal, at I bruger en time eller to, hvor I sidder sammen og forventningsafstemmer. Hvilke forhåbninger har I, hvad vil I gerne undersøge og hvad er i nysgerrige på? Brug hjemmesiden til at udforske. Således kan I sammen blive klogere på, hvilke forbedringer og nye tiltag jeres forhold har brug for.

2. Brug tid sammen

For at det hele ikke skal handle om indkøb, bleskift og travle rutiner, er der brug for kvalitetstid sammen. Hverdagens travlhed gør, at mange glemmer at prioritere forholdet. Det er derfor, at nogle føler, de muligvis kan køre død i det. Det handler altså om at finde romantikken og kemien frem igen. Den bedste måde er at bruge tid sammen. Start med at aftale, hvad I egentlig godt kan lide at lave sammen. Hvis I har nogle fælles interesser, er det oplagt at dyrke dem sammen. Kan I begge to lide at danse, kunne I eventuelt starte til en form for dans sammen. Hvis I begge rigtig godt kan lide at lave noget i naturen, kunne I overveje at starte til vinterbadning sammen. Det vigtigste er, at I laver noget sammen uden for hjemmet. På den måde føler I begge, at I har et afbræk sammen væk fra travlhed og huslige pligter. Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at I sætter tid af til hinanden.

3. Tillid og kommunikation som grundsten

Tillid, kommunikation og loyalitet er grundstene i et sund forhold. Sørg derfor for, at I plejer og viser de tre faktorer. Miskommunikation kan føre til mange unødvendige diskussioner og misforståelser. I viser tillid og loyalitet ved at bruge tid sammen og være ærlige overfor hinanden om, hvad I har lyst til og tænker på. En måde at imødekomme hinanden på er, at I for eksempel aftaler af lave aftensmad sammen engang imellem. Dette giver helt naturligt anledning til, at I taler sammen i køkkenet. En anden ting kunne være, at I aftaler, I slukker for mobilen en time inden sengetid. Så er I ikke optaget af Facebook og mails, men derimod hinanden.

Denne artikel er sponsoreret af Lovebuddy.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.