Annonce
forside

Åbent brev til SE-Elforbrugere i Haderslev.

Kære SE-elforbrugere, du blev mandag frarøvet over 11.000 kr.

SE-bestyrelsens fusionsforslag blev vedtaget. Norlys-fusionen er i sig selv en yderst fornuftig vedtagelse, og da det er SE-direktør Nils Duedahl, der bliver koncerndirektør, vil det fusionerede Norlys nok kunne give andelshaverne billigere strøm. Men samtidigt har bestyrelsen gennemtvunget et kæmperøveri på over 14.000 kr. per andelshaver, 4-5 gange så meget som det store 12,7 mia skatterøveri vil kunne koste hver enkelt borger. At formanden så mener dette er helt rimeligt, da det jo ikke er dig, der gennem de sidste 100 år har betalt alt for meget for strømmen - det er jo ligeså vanvittigt, som at den formue formanden har arvet fra sine forfædre, skal han aflevere igen til vi andre.

Dette kæmperøveri er dog så groft, at selv bestyrelsen kunne se vanviddet. Derfor har den besluttet at give andelshaverne et hold-kæft-bolsjer på 1,2 mia kroner, men hvis du også synes, det ville være rimeligt, at du fik lidt flere af de over 11.000 kroner, som du vil miste, ja så kan du jo forsøge at få en mere forbrugervenlig bestyrelse ved at stemme nu til SE-repræsentantskabsvalget. Hvis du er i tvivl om dine valgkandidater vil fortsætte i Norlys med at få f.eks. de 1,2 mia ændret til 2,4 mia, ja, så spørg dine kandidater direkte - inden du stemmer, men stem og få indflydelse. Og her i Haderslevkredsen er SE-formanden JE Platz, der har stået for røveriet, opstillet - spændende om han vælges igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Kolding For abonnenter

JV-Panelet: Det mener vi om lukningen af Danfoss-fabrik, parkeringssituationen i midtbyen og resultatlønnede konsulenter

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

112

Lastbil ramt af bom i overkørsel i Ribe

Annonce