Annonce
Esbjerg

Åbningsfest hos Netto i Teglværkskvarteret er udsat

Annonce

Esbjerg: Corona-krisen har betydet, at Salling Groups discountkæde Netto har besluttet at udsætte hele 10 butiksåbninger på ubestemt tid. Nogle af butiksåbningerne skulle allerede have fundet sted, men blandt de øvrige nævner vi den på Gammelby Ringvej 2 i Esbjerg og den i Ribe den 2.april.

Salling Group gør opmærksom på, at der i nogle tilfælde allerede en trykt og omdelt åbningsaviser/reklameblade, hvilket for eksempel er tilfældet med åbningen på Gammelby Ringvej 2 i Teglværkskvarteret, som var programsat til torsdag den 26. marts klokken 08.00 med kaffe og scones udenfor butikken fra klokken 07.30. Også Nettos jazzorkester skulle have spillet fra klokken 07.30-8.30, men kunderne må altså vente nogle måneder endnu med at komme til at handle i den nye butik, som får Jesper Stokbæk Mortensen som butikschef.

Dagen efter – fredag den 27. marts - åbner der som vi tidligere har skrevet en anden butik i Esbjerg, nemlig Fakta på hjørnet af Strandby Kirkevej og Kvaglundvej. Her var der også planlagt festivitas, men på grund af corona-virussen er festlighederne aflyst, men det ligger altså fast, at åbningen sker som planlagt klokken 8.00.

Butikken er på 850 kvadratmeter og er et flagskib i kæden. I mellemtiden har Fakta nedlagt to butikker, nemlig på Hermodsvej og Marievej. Disse to butikker lå i nærheden af den nye butik, som åbner fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce