Annonce
Haderslev

Åh hvor sølle, Bo Morthorst!

Annonce

Læserbrev: Efter at have udtalt sig utilgiveligt negativt om forældre med børn med et handicap, er du røget ind i en sand shitstorm - dels i læserbreve, men meget mere i JVs kommentarfelt og de sociale medier. Og nu fralægger du dig så i et læserbrev ansvaret for dine udtalelser. Hvor ynkeligt, Morthorst!

Videre skriver du, at vores kritik er ukonstruktiv. Vi har rettet kritik af de faktiske forhold med eksempler, som står uimodsagt - og det er i min optik konstruktiv kritik. Du skriver videre, at mange socialrådgiver føler sig stødt over kritikken. Vi har klart påpeget, at det ikke er sagsbehandlerne, vi retter kritikken imod, men ledelsen og politikere som dig. At et utal af socialrådgivere har forladt kommunen på grund af utålelige arbejdsforhold, nævner du ikke med ét ord. Bemærkelsesværdigt. Og så fri os fra din retorik med, at det kun er dig, der vil de handicappede børn det godt. Det er ganske enkelt en uartighed!

Du ønsker ikke kamp og konflikt, skriver du. Da du kom på banen mandag med dine voldsomme angreb på forældrene, var alt ellers forberedt og aftalt med henblik på et samarbejde mellem den nye formand for udvalget, Marie Skødt, og hhv. LEV og Autismeforeningen startende med et møde med hele udvalget. Det er du, som medlem af udvalget og tidligere formand, ved at smadre. Din adfærd kunne minde om en personlig vendetta mod den nye formand, for hvorfor ellers prøve på at ædelægge arbejdet for en partifælle, som vil samarbejdet?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce