Annoncørbetalt indhold

Åhh nej, ikke en skade på bilen – Hvad gør jeg nu?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle ved hvordan et uheld på bilen føles – eller de fleste ihvertfald. Den har været ude for et uheld, men hvem er det egentlig, som har skylden? Er det en anden, er det dig selv eller en helt tredje, som har forårsaget uheldet. Nogle gange er det klokkeklart, hvem som har lavet uheldet, mens der andre gange kan opstå tvivl. Derfor kan du blive klogere på forsikringsskader her.


Annonce

Sørg for at have en bilforsikring uanset hvad

Bilforsikringen er en af de vigtigste ting, som man skal huske i forbindelse med erhvervelsen af en bil. Det er nemlig din sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude, uanset størrelsen på uheldet.

Har du ikke en bilforsikring? – Så er du på spanden, hvis der skulle ske et uheld.

Har du derimod allerede købt en bilforsikring, kan du trygt læne dig tilbage, da du er forsikret mod skader på din bil.

Er skaden sket, skal du i stedet bekymre dig om, hvem som har forårsaget uheldet, så den rigtige person, bliver stillet til ansvar.


Skulle uheldet være ude? Så ring til din forsikring uanset hvad

De fleste bilister vil nok selv mene, at de kører fremragende bil, men derfor kan man godt komme ud for et biluheld. Det kan nemlig opstå ud af det blå, og ofte kommer det, når man mindst venter det. Det kan være et uopmærksomt øjeblik, eller en anden bilist, som forvolder skade på din bil.

Herefter skal man straks få styr på følgende dele:

- Info om den anden part

- Modparts nummerplade

- Hvem lavede fejlen, som førte til uheldet


Det er tre væsentlige ting, da man ikke får repareret køretøjet lige i samme sekund. Begge parter kører hver til sit, så derfor skal man helst have fat i den anden parts oplysninger, inden det er for sent.


Hvem kan reparere forsikringsskader?

Det kan og gør de fleste mekanikere faktisk. Det eneste kunden skal, er at kontakte sin forsikring for at melde skaden, og herefter kontakte mekanikeren for at fortælle om skaden. Så kommunikerer mekanikeren og forsikringsselskabet sammen. Det er den nemmeste løsning for kunden, som slipper for kommunikation på kryds og tværs. Det er nemlig lettere, at det løses mellem mekaniker og forsikringsselskab. Hvis skaden har en vis størrelse, vil mekanikeren også få en taksator ud, for at se på skadens omfang, og derefter vurdere det økonomiske omfang af skaden.


Hvad koster en bilforsikring?

Det er meget forskelligt, og afhænger meget af bilen. Har man en stor og dyr bil, vil bilen være dyrere i forsikring, end hvis man valgte mindre bil. Det samme gælder for ejeren af bilen. Hvis det er første gang, at man skal have en bilforsikring, vil forsikringen være dyrere end hvis du har haft forsikring på biler gennem flere år.

Der er altså mange faktorer, som spiller ind, når man skal finde prisen på en bilforsikring.

I dag er markedet dog blevet mere transparent, end det har været tidligere – Kunderne er i stand til at kigge priser på diverse hjemmesider ved blot at indtaste bilens nummerplade og et par enkelte yderligere oplysninger. Derefter beregner den enkelte side deres pris på bilforsikringen hurtigt og enkelt. Det er god service og rigtig smart for kunden – Så kan man nemt sammenligne priser og få den bedste pris.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.