Annonce
Billund

Året i billeder - marts

2017 løber snart ud, og traditionen tro har vi her på JydskeVestkysten dykket ned i arkiverne for at give jer læsere gensyn med nogle af de mange historier fra året, vi siger farvel til. I dag er vi nået til marts.

Politiet kom ikke

Foto: Joan Karlsen

Da butikstyve var på spil i Matas i Grindsted i marts, stod butikkerne sammen og fangede selv to af tyvene. De måtte slippe dem fri igen, da politiet først ville kunne være i byen om en time. Sagen vakte stor forargelse og nåede helt op på ministerens bord. Politiet erkendte senere, at det var en fejl, at der ikke straks blev sendt en patrulje til byen, og politiet indbød også til et forsoningsmøde med byens butikker, hvor man beklagede hele sagen. Fra 2018 opprioriterer Sydøstjyllands Politi deres tilstedeværelse i Grindsted, når de rykker ind på rådhuset med to medarbejdere.

Rummand på besøg

Foto: Joan Karlsen

Vorbasse Fritidscenter blev fyldt, da Andreas Mogensen, Danmarks første astronaut, var på besøg for at fortælle om sin tur ud i rummet, og spørgsmålene var mange.

Lalandia udvidede

Foto: Joan Karlsen

Lalandia indviede i marts en 102 meter lang vandrutsjebane, Twister. Rutsjebanen kostede otte millioner kroner, og Holger Jensen og Ricardo Ortego fik den første tur i den nye forlystelse.

Den danske drøm

Foto: Orla Lund

Som ung var amerikanske Rachel Palmer Rox udvekslingsstudent i Danmark. Efter 25 år i Amerika vendte hun tilbage til Danmark med familien og bosatte sig i Hejnsvig for at leve på den danske måde.

Virtuel genoptræning

Foto: Joan Karlsen

I samarbejde med Aalborg Universitet tester neurorehabiliteringen på sygehuset i Grindsted såkaldt virtuel genoptræning, hvor patienterne ved hjælp af 3D-briller og en computerskærm kan sidde i et trygt rum på sygehuset og samtidig træde ind i for eksempel et køkken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce