Annonce
Kultur

Året skydes ind med volleyball i Stenderup

Teglgårdshallen i Stenderup bliver lørdag fyldt med volleyball. Arkivfoto: Chresten Bergh
Lørdag er det igen tid til det årlige nytårsstævne i Teglgårdshallen. Det tog ikke mange timer at få fyldt op med deltagende hold, og de kommer alle til at få en hyggelig dag med fokus på både sport og socialt samvær.

Stenderup: Lørdagen kommer i meget høj grad til at stå i volleyballens tegn i Stenderup.

Stenderup-Krogager Idrætsforening er for 32. gang vært for nytårsstævnet i volleyball, hvor 16 deltagende hold dyster om at komme øverst på præmiepodiet.

Volleyball er ikke den sportsgren, der får mest opmærksomhed herhjemme, men i Stenderup-Krogager går det ganske let med at tiltrække hold til det årlige stævne. Således blev det blot otte timer efter, at der var åbnet for tilmelding, nødvendigt at lukke igen, da der var kommet tilmeldinger fra de 16 hold, der var plads til.

Der er både nye og mere erfarne hold med til stævnet, og de, der tidligere har deltaget, kommer til at opleve, at stævnet på mange måder følger samme mønster som de tidligere år.

- Der er ikke så meget nyt ved stævnet, men vi er glade for og stolte over, at det efter så mange år stadig er muligt at tiltrække spillerne og holdene til det velkendte koncept for stævnet, fortæller Børge Larsen, der som aktiv i Stenderup-Krogager Idrætsforenings volleyballafdeling er en af de frivillige kræfter, der får stævnet op at stå.

Annonce

16 deltagende hold

Der er tale om et stævne, hvor det mest af alt handler om at have en god dag. Derfor begynder dagen med fælles morgenkaffe for deltagerne, inden der klokken 10 bliver slået til den første bold.

De 16 hold er inddelt i fire puljer, og i takt med, at dagen skrider frem, kommer holdene i højere grad til møde nogle, som de er sportsligt jævnbyrdige med.

Mens kampene bliver spillet, vil der blive uddelt forskellige former for spurtpræmier til de spillere, der undervejs i kampene laver flotte, specielle eller ufrivilligt morsomme indslag.

Stævnet varer frem til omkring klokken 16.20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Tuk-tuk-fører stak af fra politiet

Sønderborg

Skøjtebanen genåbner

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce