Annonce
Sønderborg

Årets damefrokost er aflyst

Kvinderne må vente et år mere, inden det går løs igen ved "Verdens største damefrokost". Arkivfoto
Sportens venner i Sønderborg har to arrangementer i den tidligere byfest - damefrokost og bingo-banko i Kristi himmelfartsdagene på Ringriderpladsen. Begge arrangementer er aflyst.

Sønderborg: Sportens venner i Sønderborg har aflyst damefrokosten, som var planlagt til lørdag den 23. maj i et stort dansetelt på Ringriderpladsen.

Tommy Vedstesen fra Vidar-Ulkebøl Håndbold og medlem af styregruppen i Sportens venner fortæller, at i henhold til meldingen om at forbyde større forsamlinger indtil september, er damefrokosten og Bingo-Banko blevet aflyst.

- Lige nu er det supertrist, at vi må aflyse damefrokosten og Bingo-Banko, men jeg er sikker på, at vi kommer stærkt tilbage igen næste år. Mit håb er, at alle, der har købt billet i år, vil købe billet igen næste år og derved bakke op om de klubber, der arrangerer festlighederne, siger Tommy Vedstesen. Han tilføjer, at der er mange folk, der yder et kæmpe arbejde i at arrangere det hele, og dem skylder vi en stor tak, nu hvor deres arbejde bliver sat på pause.

Tommy Vedstesen siger også, at beslutningen om at aflyse årets fest var trist men ikke svær.

-Når statsministeren siger, som hun gør, er der en grund til det, og vi bakker naturligvis op om alle de tiltag, der sættes i værk for at begrænse denne frygtelige sygdom, siger han.

Annonce

Billetter refunderes

Meldingen til alle kvinder, som har købt billet til årets damefrokost, er, at de vil få de købte billetter refunderet. Billetkøberne vil snarest modtage besked om refundering af billetter.

Siden 60'erne har der været byfest i Sønderborg primært på Ringriderpladsen. Fra Byfestens begyndelse var det Alsia, Vidar og SB, der tjente penge til deres ungdomsafdelinger. Senere meldte SB, der var blevet til SUB, fra. Vidar blev til Vidar-Ulkebøl Håndbold og Ulkebøl Gymnastikforening blev Byfestens tredje forening. I 2019 gik Alsia-bryderne ud fra Byfesten på grund af færre og færre indtægter.

Vidar-Ulkebøl Håndbold og Ulkebøl Gymnastikforening arbejder nu sammen under navnet Sportens venner Sønderborg, og de arrangerer kun damefrokost og bingo-banko - begge dele i det store dansetelt.

Resten af festlighederne på Ringriderpladsen er i tiden fremover udliciteret til Kjærs Tivoli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce