Annonce
Esbjerg

Årets første festival findes i Esbjerg: - Det har vi savnet de seneste år

Folk og Fæstival inviterer til koncert, hvor man kan finde sig til rette i koncertrummet igen med musik, der giver nærvær, danseglæde, refleksion og alverdens musik. Foto: Folk og Fæstival
Folk og Fæstival er igen klar med et ambitiøst og stjernespækket program første weekend i februar.

Esbjerg: Chinah, Guldimund, Basco, Vesselil, Esbjerg Ensemble og listen fortsætter med gode navne til årets hjertevarmer Folk og Fæstival, der sætter fuld skrue på ambitionerne for programmet.

Festivalen finder sted på Tobakken i Esbjerg den 3.-5. februar med masser af musik indenfor folk, world, singer-songwriter, electronic og alt derimellem.

- Både som musiker og som koncertgænger er jeg helt vildt begejstret for den særlige energi, der opstår, når artister og publikum er i samme rum og i fællesskab bærer stemningen og koncertoplevelsen til nye højder. Det har vi savnet de seneste par år, så vi glæder os enormt meget til at skyde 2022 i gang med et brag af en liveoplevelse, siger musikeren og festivalens leder Casper Mikkelsen, der også længes efter live musik og koncerter.

Annonce

Folk, fæ og musik

Folk og Fæstival kom til i 2014 og er for alverdens musik og mennesker. Festivalen har gennem årene præsenteret alt lige fra indie rock og klassisk musik til nordisk folkemusik og alverdens world-genrer. Det er festivalens formål at præsentere en bred vifte af musikalske udtryk fra både etablerede og up-coming artister.

Det er selvsagt nervepirrende at planlægge festival i disse tider, men hvis der er noget de sidste to år har lært os, så er det, at man ikke skal gå i stå. Vi må ikke lade tilværelsen, kunsten og kulturen forfalde i krisetider

Casper Mikkelsen

Folk og Fæstival er ikke blot en koncertrække men en helhedsoplevelse, hvor man udover koncerter kan opleve danseworkshops, bal og jamsessions i Tobakkens stemningsfulde lokaler.

På baggrund af udmeldingerne fra myndighederne har festivalen valgt at forholde sig til den udmeldte dato for genåbning den 17. januar.

- Det er selvsagt nervepirrende at planlægge festival i disse tider, men hvis der er noget de sidste to år har lært os, så er det, at man ikke skal gå i stå. Vi må ikke lade tilværelsen, kunsten og kulturen forfalde i krisetider, siger Casper Mikkelsen.

Festivalen vil blive afholdt med de gældende restriktioner og anbefalinger fra myndighederne.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Vejen For abonnenter

Karen kunne fortælle om en barndom, der burde være forbudt for børn: Mistede begge sine forældre som fire-årig

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce