Annonce
forside

Årets første kamp blev et nederlag

Lørdag spillede SønderjyskE 2 sin første kamp i 2019 mod Tommerup HK. Kampen gik dog ikke helt som håbet og efter en tæt kamp, endte det med et nederlag på 23-24 til sønderjyderne.

SØNDERBORG: Årets første kamp gik for SønderjyskE 2 ikke helt som håbet, da holdet lørdag spillede mod Tommerup HK på hjemmebane. Efter en tæt kamp endte det nemlig med en sejr til de fynske udfordrere fra Tommerup.

Kampen startede lidt rodet ud for begge hold, men det lykkedes alligevel SønderjyskE 2 at komme bedst afsted i første halvleg. Med sin placering i puljens top, var holdet favoritter til at tage sejren i lørdagens kamp, og i det meste af første halvleg var SønderjyskE 2 foran.

I slutningen af halvlegen ramte sønderjyderne dog i problemer, hvor fejl i indspil og kontra satte en stopper for føringen. Med få minutter tilbage af halvlegen kom Tommerup HK foran.

- Vi rammer lige tre gyldne minutter der op til pausen. Det giver noget moral til anden halvleg, fortæller Tommerup HK's træner Jack Christiansen om skiftet.

Annonce


  • SønderjyskE 2 - Tommerup HK: 23-24 (11-12)
  • Håndbold, 3. Division, Herrer
  • Topscorere Tommerup HK: Andreas Andersen og Søren Pedersen (5 mål)
  • Topscorere SønderjyskE 2: Martin Beck og Tobias Bachmann (4 mål)

Tilskuertal: ca. 120

Fejl over hele linjen

I anden halvleg forblev holdet i føringen, og selvom SønderjyskE 2 forsøgte sig med både mandsopdækninger og et mere offensivt forsvar, lykkedes det ikke at indhente.

- Hver gang vi får chancen for at udligne, laver vi en fejl. Vi var rigtig uskarpe og lavede alt for mange fejl over hele linjen, siger SønderjyskE 2's træner Peter Nielsen.

Derfor førte Tommerup HK også hele vejen igennem anden halvleg, og holdet vandt kampen 24-23.

For SønderjyskE 2 betyder den dårlige start, at holdet har meget at få styr på inden det i næste weekend skal spille mod Team Haderslev KFUM.

- Det har givet noget at arbejde med i træningssalen. Toppen er også lidt mere tæt nu, siger træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce