Annonce
Kultur

Årets fodboldskole i Hejnsvig er aflyst

Coronakrisen er skyld i, at der denne sommer ikke bliver nogen fodboldskole i Hejnsvig. Den er nemlig aflyst. Arkivfoto: Mads Hansen
Coronakrisen tager nu endnu et offer: Årets fodboldskole i Hejnsvig er aflyst.
Annonce

Hejnsvig: De fodboldglade børn fra Hejnsvig og nærmeste omegn må denne sommer skyde en hvid pil efter at komme på fodboldskole. Der skulle ellers, som det efterhånden er blevet en tradition, have været arrangeret fodboldskole i samarbejde med DBU, men grundet omstændighederne i samfundet er det nu nødvendigt at aflyse.

"Vi er kede af at skulle meddele, at DBU fodboldskolen i Hejnsvig i uge 31 er aflyst på grund af covid-19 og de medfølgende retningslinjer," skriver Mette Kragh og Karina Kragh, der er medarrangører af fodboldskolen, på Facebook.

"Som I alle ved, er vi en lille fodboldskole, og vores DNA er sammen med fodbolden social samvær, fælles gratis formiddags-, frokost og eftermiddagsmad til alle, overnatning en dag i løbet af ugen for den ældste gruppe, tur til fodboldgolfbanen, vandkamp, fælles kagebord og meget andet. Dermed køber I ikke blot en uge i fodboldens tegn, som visse andre fodboldskoler, men også en uge fyldt med socialt samvær på kryds og tværs af hold, alder og alle de goder, som vi kan tilbyde. Det kan vi desværre ikke efterleve i år, og det koncept, som vi har skabt, kan ikke gennemføres," skriver de videre.

Håbet er, at der kan arrangeres fodboldskole igen i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce