Annonce
Aabenraa

Årets julehjertesmykke rammer plet

Der er stor interesse for årets julehjertesmykke. Arkivfoto: Timo Battefeld
Det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil sikre sig et julehjertesmykke i år.
Annonce

Aabenraa: - De fire første kunder lørdag klokken 10.00 gik målrettet efter et julehjertesmykke.

Karger Beauty på gågaden i Aabenraa er et af de seks steder i Aabenraa Kommune, hvor man siden i lørdags har kunnet købe årets julehjertesmykke, og indehaver Tina Laurenzia Glochau Karger kan berette om en stor efterspørgsel.

- Det er gået rigtig stærkt i år. Vi fik 72 julehjertesmykker, og jeg har kun et par og 20 tilbage, siger Tina Laurenzia Glochau Karger.

Hos Vibholm Guld og Sølv i Aabenraa er situationen den samme.

- De første to timer lørdag stod folk i kø for at få fat i et julehjertesmykke, så jeg er ovenud tilfreds, indehaveren af Vibholm Guld og Sølv, Malene Byriel, der på få dage har solgt 122 julehjertesmykker ud af de 188, som hun modtog.

Samlet er der blevet lavet 500 julehjertesmykker i år, og det koster 349 kroner. Overskuddet af salget går til julehjælpsindsamlingen i Aabenraa Kommune, og smykket er i år designet af guldsmed Nicolai Bach-Andersen.

Annonce

Damer stod i kø

Årets julehjertesmykke bliver frem til den 11. december også solgt i SuperBrugsen i Padborg, Tinglev, Løjt Kirkeby og Rødekro og her er der også rift om halskæden.

I Løjt Kirkeby er der indtil videre blevet solgt 24 ud af 48.

- Der stod to damer klar lørdag morgen klokken 06.50, der bare skulle have et julehjertesmykke. Det er imponerende, og det er rigtig godt, siger Hans Ove Nielsen, der er uddeler i SuperBrugsen i Løjt Kirkeby.

I SuperBrugsen i Padborg startede man med 72 julehjertesmykker, og der er 44 tilbage, mens man i Tinglev kun har har 11 tilbage ud af 48.

- Der er solgt noget mere end samme tidspunkt sidste år. Der har også på forhånd været en større interesse for julehjertesmykket end tidligere, har jeg bemærket, siger Martin Brønd, der er uddeler i SuperBrugsen i Tinglev.


Det er gået rigtig stærkt i år. Vi fik 72 julehjertesmykker, og jeg har kun et par og 20 tilbage.

Tina Laurenzia Glochau Karger, indehaver af Karger Beauty


Hos SuperBrugsen i Rødekro er der allerede blevet solgt ikke mindre end 47 julehjertesmykker ud af 72, og interessen var stor, inden smykket blev sat til salg lørdag.

- Der er mange kunder, der har spurgt til julehjertesmykket i år, så det er rigtig fint, siger uddeleren i SuperBrugsen i Rødekro, Torben Damgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce