Annonce
Sønderborg

Årets Mesterbager hyldet til julestævne i Sundeved Rideklub

Som en overraskelse havde klubbens springryttere i år en særlig hilsen til Ane Burmeister, fordi hun altid er flink til at bage kage til den ugentlige springtræning. Hun blev hyldet med titlen "Årets Mesterbager".

Sønderborg: Den første søndag i advent løb et brag af et julestævne af stablen i Sundeved Rideklub. Programmet var sammensat med mange forskellige konkurrencer og en flot opvisning af klubbens kvadrillehold, hvor alle otte ryttere red et synkront dressurprogram til glade julemelodier.

Klubbens kreative springryttere var klædt ud i festlige kostumer, og sprang også "bare back" - det vil sige uden sadel. Som en overraskelse havde klubbens springryttere i år en særlig hilsen til Ane Burmeister, fordi hun altid er flink til at bage kage til den ugentlige springtræning. Derfor blev hun hyldet med titlen "Årets Mesterbager", og med titlen fulgte en dejlig kurv med bageingredienser.

Julemanden kom som altid til Sundeved Rideklub kørende i en kane trukket af heste, og efter han havde danset om juletræet med alle børn og voksne, uddelte han godteposer.

Om aftenen fortsatte klubbens medlemmer, naboer og venner af klubben med en julefrokost for at sætte punktum for endnu et travlt år. Årets højdepunkt var i øvrigt fejringen af klubbens 40-års jubilæum.

Annonce

De fik pokaler ved julestævnet

Efter stævnet blev der uddelt pokaler:Championatsvindere (mest vindende ryttere i 2018):

Dressur (hest): Elisabeth Bertram på Tornhøjs Mishanna

Dressur (pony): Julie Plougsbæk på Nubbi

Spring (hest/pony): Anne Krogh på Cartoon F

Fridressur/kür:

Hest: Helle Berit Witt på Lysgårds Jádore

Pony: Julie Plougsbæk på Nubbi

Klubmester:

Dressur (hest): Elisabeth Bertram på Tornhøjs Mishanna

Dressur (pony): Julie Damsbo på Lundgårds Donlope

Spring (hest/pony): Lea Burmeister på Skovlundegårds Bazzo

Øvrige pokaler:

Oldboys/-girls pokal: Inga Clausen på Claus

Årets Kammerat: Peter Schmidt (klubbens formand)

Efter stævnet blev der uddelt pokaler. PR-foto
Julemanden kom som altid til Sundeved Rideklub kørende i en kane trukket af heste, praktisk nok en kane med hjul på. PR-foto
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Uddannelser jagter mænd

Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Annonce