Annonce
forside

Årets sidste kamp: SønderjyskE vinder vaskeægte gyser

SønderjyskEs træner, Olivera Kecman, er yderst tilfreds med lørdagens to point. Arkivfoto: Timo Battefeld

SønderjyskEs bedste håndboldkvinder vandt årets sidste kamp og overvintrer i toppen af rækken.

Gudme: - Vi har brug for at slutte turneringen af før jul på den bedst tænkelige måde, da der venter os et ualmindeligt hårdt program i 2019.

Sådan lød det fra assistenttræneren for SønderjyskEs bedste håndboldkvinder, Kasper Poulsen, inden årets sidste kamp på udebane mod Gudme HK, og assistenttrænerens ønske gik i opfyldelse. Kampen, der ikke var for folk med dårlige nerver, blev nemlig vundet af SønderjyskE med 28-27, efter at holdet havde ført med 17-13 ved pausen.

Det var da også en tilfreds træner, som JydskeVestkysten fik fat i umiddelbart efter kampen.

- Vi kan godt lide at spille sådan nogle spændende kampe, og jeg er glad og tilfreds med de to point, selv om vi brændte lidt for mange chancer, og forsvaret var til tider heller ikke aggressivt nok, sagde Olivera Kecman.

Annonce

Vi kan godt lide at spille sådan nogle spændende kampe.

Olivera Kecman, træner for SønderjyskE

Mitova blev matchvinder

SønderjyskE var foran hele kampen, men i slutfasen nåede hjemmeholdet flere gange op på uafgjort. Det var dog SønderjyskEs Sara Mitova, der sikrede sig match-vinderrollen, da hun scorede det altafgørende mål kort før slutfløjt.

For SønderjyskE var lørdagens kamp mod Gudme den første efter fire ugers pause, og derfor var Olivera Kecman på forhånd også noget betænkelig ved spillernes kampform.

- Efter fire ugers pause var jeg lidt spændt på kampformen, og der var da også visse afstemnings-problemer i starten, sagde Olivera Kecman.

Med sejren kan håndboldpigerne fra SønderjyskE holde jul blandt topholdene i kvindernes 1. division, og det er ikke så dårligt endda, da holdet har spillet to kampe færre end nogle af de andre tophold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce