Annonce
Varde

Årets Vardenser 2019 er en trio i C-dur - Carina, Carla og Caroline Scheffler

Tillykke - Årets Vardenser 2019. Carina, Carla og Caroline Scheffler blev overrasket til håndboldtræning i Billum Hallen. Til vestre ses lokalredaktør Dorthe Knudsen, der overrækker blomsterne til Carla. Foto: Martin Ravn
Årets Vardenser 2019 er mor Carina Scheffler med sine døtre for deres engagement i Klovneløbet, der samlende mere end 124.000 kroner ind til Danske Hospitalsklovne.

Varde: 40-årige Carina Scheffler har sammen med sine døtre Caroline på 10 år og 9-årige Carla fået titlen Årets Vardenser 2019. Dermed er de den første familie, der får prisen, og pigerne er de yngste modtagere.

De tre Scheffler-piger får prisen for at arrangere klovneløbet i Varde, en opgave de overtog i 2019, og på rekordtid fik de stablet arrangementet på benene, og indsamlingen endte på 124.528 kroner.

- Jeg er overrasket, og så lige i aften, sagde Carina Scheffler, der måtte tørre en bevæget tåre væk, da redaktør Dorthe Knudsen holdt en lille tale for vinderne midt på håndboldbanen, hvor hun blandt andet sagde:

- Du er en initiativrig kvinde. Du er en hjælpsom sjæl. Du er et dedikeret menneske. Og så er du en mor, der sætter handling frem for ord bag opdragelse. Og den næste generation er bare så vigtig. For det er den, der skal overtage efter de mange ildsjæle, der findes i dag. Du leverer et par stykker.

Overraskelsen fandt sted ved juleafslutning til håndboldtræning, hvor Carina er træner for U11-pigerne - det hold Caroline spiller på. De var tirsdag samlet med Team Vest i Billum Hallen til fælles hyggetræning, så der var krammere og "I er seje"-lykønskninger fra håndboldkammeraterne til pigerne.

Annonce

Årets Vardenser 1988-2019

Kaj Lykke Sørensen

Bjarne R. Jensen

Ole Faber

Karen Hansen

Ole Mathiasen

Agnethe Bjerre

Thomas Knudsen

Viggo Schantz

Orla Clausen Pedersen

Margot Bøving

Gustav Holgersen

Harald Elmquist

Thyge Clausen

Ole F. Gudmundsen

Inge Linhus

Poul Jacobsen

Pia Sørensen

Ketty Jepsen

Steen Dyrvig Kærskov

Jens Peter Olesen

Flemming Nissen

H.C. Jensen

Jørgen Bohnensach

Inge Vad Wodskou

Eigil Kristensen

Agnethe V. Pedersen

Varde Sommerlandslaug v/ formand Finn Christensen

Steen Kruchov

2016 - kåring flyttet

Charlotte Bøving

Jesper Kristiansen

Carina Scheffler - samt døtrene Caroline og Carla

Carina Scheffler måtte tørre et par tårer væk, da hun og døtrene blev kåret som Årets Vardenser 2019. Foto: Martin Ravn
Midt i træningen blev Carine Scheffler og døtrene overrasket. Foto: Martin Ravn
Årets Vardenser 2019 overraskes i Billum Hallen. Foto: Martin Ravn
Årets Vardenser 2019 er Caroline, Carina og Carla Scheffler. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce