Annonce
Sport

Århus Håndbold forstærker sig med Sønderjyske-streg

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den 31-årige stregspiller Frederik Børm, der i øjeblikket spiller i Sønderjyske, skifter klub til sommer.

Århus Håndbold forstærker fra næste sommer truppen med stregspilleren Frederik Børm, der lige nu spiller i Sønderjyske.

Børm har fået en toårig aftale med Århus Håndbold, og det er sportschef Peter Bredal tilfreds med.

- Vi er glade for at kunne tilknytte Frederik Børm til næste sæsons ligatrup. Han er en spiller med meget rutine efter mange år i ligaen.

- Frederik Børm leverer altid en 100 procent helhjertet indsats i begge ender af banen, og så har han en rigtig god fysik, siger Bredal til klubbens hjemmeside.

Stregspilleren ser frem til at spille i Aarhus, hvor han er født, hvor forældrene har spillet håndbold, og som han selv er flyttet tilbage til sammen med sin kæreste, Marie-Louise, og deres tre børn.

- Jeg gider ikke stå stille, det skal helst gå fremad, og det håber jeg også, vi som hold kan gøre i denne kommende sæson her i Aarhus.

- Århus Håndbold har altid været en del af slutspillet, og de ambitioner vil jeg gerne arbejde videre på sammen med resten af holdet.

- Og jeg satser stærkt på, at klubben fortsat er en del af slutspillet i kommende sæsoner, siger Børm.

Inden Sønderjyske har han blandt andet spillet i Skjern, KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold.

I de kommende uger venter der flere nyheder, fortæller aarhusianernes sportschef.

- Vi kommer længere og længere i sammensætningen af en trup til næste sæson, og vi er langt i processen. Vi forventer blandt andet snart at have en aftale på plads med et stort talent på venstre fløj, siger Bredal.

Til gengæld siger Århus Håndbold efter tre sæsoner farvel til Tobias Møller og Nikolai Vinther, når deres kontrakter med klubben ophører til sommer.

/ritzau/

Annonce
Læs mere om Børms skifte på Århus Håndbolds hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Nye ejere af campingpladsen i Børsmose

Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Danmark

Små børn efterladt i Aarhus: Nu er to frihedsberøvet og en anholdt i sagen

Annonce