x
Annonce
Sport

Århus taber skridt i slutspilsjagt med nederlag til TTH

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Erik Veje Rasmussens tropper tabte for tredje gang i træk, da det tirsdag blev til nederlag mod TTH.

Århus Håndbold er endt i en sløje stime af resultater på et kritisk tidspunkt.

Annonce

Tirsdag tabte aarhusianerne for tredje kamp i træk i Primo Tours Ligaen, da det på udebane mod TTH Holstebro endte med et nederlag på 31-35.

Nederlagene kommer, i takt med at grundspillet nærmer sig sin afslutning, og slutspilspladserne skal fordeles.

Erik Veje Rasmussens tropper er med fem kampe tilbage ikke en del af det sjove selskab.

Århus ligger på tiendepladsen, men har kun to point op til Sønderjyske på den slutspilsgivende ottendeplads. Sønderjyderne - og Mors-Thy på niendepladsen - har dog spillet en kamp færre og kan dermed senere på ugen lægge afstand til aarhusianerne.

Langt bedre ser det ud for TTH, der med tirsdagens sejr bringer sig op på 29 point på tabellens andenplads.

Århus Håndbold så ellers ud til at være på vej mod to vigtige point mod TTH. Ved pausen stod der således 17-16 til gæsterne.

I anden halvleg tabte Århus så pusten. TTH kom hurtigt foran og holdte altså føringen til slut, selv om hjemmeholdet først til allersidst fik skabt en komfortabel føring.

TTH's Magnus Bramming blev kampens topscorer. Landsholdsfløjen lavede ni mål.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Kolding

Se byrådets møde live på Facebook

Annonce