Annonce
Kolding

Æblefest for hundredvis af ældre sikret i fire år

Slesvigske Musikkorps gav den fuld gas til æblefesten i 2018 - nu gentages successen. Arkivfoto: Lena Juul

Kolding. 500 ældre mennesker fra hele Kolding Kommune strømmede til, da der sidste gang i 2018 blev holdt æblefest i Cuben i Christiansfeld - og nu kan kommunens seniorer med hang til æblekage og hornmusik godt begynde at glæde sig igen.

På initiativ af Dansk Folkeparti er der nemlig nu afsat 50.000 årlige kroner fra og med i år og frem til 2024 på Kolding Kommunes budget til æblefest i honningkagebyen. Det er en gruppe frivillige seniorer i Christiansfeld, der står bag.

- De to gange, de har afviklet æblefesten, har de formået at fylde hallen med mennesker, og der kunne endda godt have været flere, hvis der var plads. Sådan et arrangement giver sammenhold og livsglæde, og det er et tilløbsstykke af de store, vi får her for et forholdsvist lille beløb, siger seniorudvalgsformand Søren Rasmussen (DF), som er "klar til at se på det", hvis andre frivillige seniorer skulle gå rundt med ideer til arrangementer.

Ved æblefesten i Cuben i 2018 var det Slesvigske Musikkorps, der leverede musikken til arrangementet, hvor 90 æblekager blev sat til livs. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce