Annonce
Vejen

Æblefestival byder på konkurrencer

Den sidste søndag i september er der igen æblefestival på Museet på Sønderskov.
Annonce

Sønderskov: Når der søndag den 27. september afvikles æblefestival på Museet på Sønderskov, så skal der ikke kun gang i mostpressen.

Der bliver også mulighed for at smage frisklavet og rå æblemost, og desuden er der mulighed for at deltage i konkurrencen om Den Bedste Bagte Æblekage og vinde fine præmier.

I år består dommerpanelet af politikerne Morten Thorøe (V) og Troels Ravn (S). De skal bedømme de indkomne kager sammen med kok Kaare Byskov, tidligere køkkenchef på Ribehøj, og konditor Anita Nielsen, fra Kageriget.

I år er der også investeret i endnu en æblepresse, så man ikke skal vente på at komme til, og det bliver nemmere at holde behørig afstand.

Museet er åbent for alle gæster, der er levende renæssancemusik og mulighed for at skyde æblet af hovedet som Wilhelm Tell, der er æbleskrællekonkurrence og mulighed for at grille æbler med honning, mandler og rosiner. Der kan købes forfriskninger og frugt på gårdspladsen, og i Restaurant Herregårdskælderen har de også æbler på menuen - både en frokosttallerken og æbletærte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce