Annonce
Esbjerg

Ældre Sagen i Bramming skal bruge flere frivillige

Vindrosen i Jernbanegade lægger hus til et informationsmøde, som Ældre Sagen i Bramming holder på mandag den 18. november. Ældre Sagen vil gerne have flere frivillige til arbejdet i lokalafdelingen. Arkivfoto.
Annonce

BRAMMING: Ældre Sagen i Bramming har brug for flere frivillige, som kan hjælpe til med aflastning hos demente, kronisk syge, som besøgsvenner og flere forskellige andre aktiviteter. Derfor holder Ældre Sagen mandag den 18. november, klokken 15 et informationsmøde hos Vindrosen i Jernbanegade, oplyser Karen Wagner Christensen, som er formand for den lokale afdeling af Ældre Sagen.

Fire af de aktive i Ældre Sagen i Bramming vil fortælle om arbejdet og de tilbud om aktiviteter, der er hos Ældre Sagen i Bramming. De fire er Lene Grejel Schmidt, Poul Tønning Jensen, Birte Skovbjerg samt Karen Wagner Christensen.

Til informationsmødet på mandag serveres der kaffe og kage. Man kan tilmelde sig mødet ved at ringe til Lene Grejel Schmidt på tlf. 40 98 57 87. Her kan man også få svar på de spørgsmål man måtte have forud for mødet./om

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce