Annonce
Billund

Ældre Sagen udgiver pjece

Organisationen med afdelinger i Billund og Grindsted slår et slag for bisidderordningen med ny pjece.

Billund: Ældre Sagen i Billund Kommune, der har lokalafdelinger i Billund og i Grindsted, har gennem flere år haft et tilbud om bisiddere for kommunens ældre borgere.

Det kan være svært at holde styr på alle detaljer i en samtale, og det kan være svært at huske aftaler, selvom de har stor betydning for den ældres hverdag.

Ældre Sagen mener, at det er en god idé at få følgeskab af en bisidder, når man skal tale med offentlige myndigheder, plejehjem, sagsbehandlere, visitatorer, læger og andre, så man får fat i alle informationerne.

Uddannede bisiddere

Ældre Sagen i Billund kommune har derfor uddannet bisiddere, og som det seneste skud på stammen også forfattet en lille og overskuelig folder med titlen "Bisidder – Ældre Sagen i Billund Kommune".

Folderen bliver delt rundt på relevante steder i kommunen som eksempelvis lægehuse, biblioteker, borgerservice og andre steder, som bliver mulige. På bagsiden af folderen står bisiddernes kontaktoplysninger.

Ældre Sagens bisiddere er uddannede, de ved derfor blandt andet, at de ikke må blande sig i den enkelte borgers sager, og at de naturligvis har tavshedspligt.

Der kræves ikke medlemskab af Ældre Sagen for at kunne trække på bisidderordningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce