Annonce
forside

Ændringer gav Sydstjernen sejren efter skidt start

Sydstjernens hold i kvindernes 3. division fik vendt en håbløs start til en gevinst på 20-17, da Vissenbjerg kom på besøg.

Rødekro: Det var nogle selvsikre sønderjyder, som gik på banen, efter at de torsdag havde vundet 23-12. Dette kunne være med til at forklare den håbløse start på kampen. De tog simpelthen for let på opgaven.

De havde svært ved at finde ind i en rytme, og efter 12 minutter tid var Sydstjernen bagud 8-2.

Det var først efter den start, at de så småt begyndte at bygge et spil op frem for bare at kigge håbløst på. Sydstjernen begyndte at mandsopdække Vissenbjergs skudstærke playmaker, og det slog fynboerne en smule ud af kurs.

Annonce

Vigtige ændringer

I pausen blev der talt om, at der skulle rettes gevaldigt op på mange ting, for at dette kollektive kollaps alligevel kunne give point til slut.

Der bliver lavet et skifte på målmandsposten og store ændringer i opstillingen i det hele taget, men mandsopdækningen af Vissenbjergs playmaker fortsatte sønderjyderne dog med.

Og lige så skidt Sydstjernen var begyndt i 1. halvleg, lige så godt startede de i anden.

De første ti minutter blev vundet 6-1, og dermed var sønderjyderne foran for første gang i kampen.

Den indskiftede keeper, Henriette Hovmand, fik godt fat og gjorde en forskel. Samtidig genfandt Sydstjernen energien, og føringen blev fastholdt i den resterende del af opgøret.

- Pigerne fik kæmpet sig tilbage med kampgejst og et stærkt sammenhold, lød træner Jesper Danielsen analyse af lørdagens opgør.

Han håber nu, at kampen i næste uge kan spilles uden så store udsving i præstationen.

Håndbold, 3. division, Kvinder: Sydstjernen-Vissenbjerg 20-17 (7-11)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce