Annonce
Billund

Æresprisen gik til arbejdshestene bag Naturrum Sdr. Omme

Bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme modtog årets ærepris i Billund Kommune til sports- og kulturgalla onsdag aften. Foto: Andreas Bjerre
Billund Kommunes ærespris gik til bestyrelsen for Naturrum Sdr. Omme
Annonce

Billund Kommune: Bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme, Danmarks flotteste spejderhytte, fik onsdag aften den største pris, da Billund Kommune holdt sports- og kulturgalla.

462 personer var med til festen, der i år var ændret, så man også kunne hædre kulturelle præstationer - ikke kun sportslige, som det ellers har været en tradition i kommunen gennem flere år.

Den største pris, hædersprisen, havde derfor skiftet navn til ærespris, og den gik da også netop til kulturområdet med valget af bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme.

- Naturrum Sdr. Omme udspringer af en drøm om en ny attraktiv base for natur og friluftliv. Bestyrelsen har med stor fokus og engagement samt masser af frivillig tid realiseret et spektakulært byggeri til en værdi af 8 millioner kroner. Hermed har Sdr. Omme Spejderne og mange andre foreninger fået et unikt sted for eventyrlige naturoplevelser. Bestyrelsen bag dette projekt fortjener stor anerkendelse for, at projektet nåede i mål og fejrede indvielsen den 11. maj 2019, lød det i indstillingen fra Kultur- og Fritidsrådet, der valgte vinderen.

I bestyrelsen sidder: Torben Madsen, Lisbeth Arvad, Peter Sørensen, Jens Peter T. Sørensen, Lenni Andersen, Egon Lundt, Joan Skaarup Bindesbøl og Martin Juhl Tronborg.

Sidste års vinder af prisen var paracykelrytter Michael Jørgensen.

Sports- og kulturgalla

Kultur- og Fritidsrådet i Billund Kommune har i år ændret konceptet for de populære hædersarrangement, der nu hedder sports- og kulturgalla.

Som noget nyt var det ikke kun sportsudøvere, der blev hyldet.

Hæderprisen var ændret til en ærepris, og der var derudover fem nye priser, som både idrætsudøvere og præstationer inden for kulturområdet kunne blive indstillet til. På den måde blev aftenen en hyldest til hele kultur- og fritidsområdet.

Annonce

Rekordmange til fejring

Med over 460 deltagere til festen slog fejringen sidste års rekord, hvor 325 var til fest.

I sin velkomst glædede borgmester Ib Kristensen (V) sig da også over både opbakningen og de mange flotte resultater, som hele aftenen gik ud på at fejre.

- Det er fantastisk flot. Det er en god start på et nyt koncept, sagde Ib Kristensen i velkomsten.

- Jeg er glad for at se jer alle. Både jer, der skal modtage hæder, underholde eller vil være med til at hædre, og det gør mig stolt over at være borgmester i en kommune med så dygtig et kultur- og fritidsliv, tilføjede borgmesteren, inden der blev uddelt priser og hædersbevisninger til 175 deltagere fra 21 hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

112

Peter Madsen erkender at have fået hjælp til flugt

Annonce