Annonce
Trekantområdet

Ærgerlig FHK-topscorer: Vi havde chancen for at lave noget spektakulært

Martin Bisgaard bremses med pondus af Aalborgs forsvar. Fløjspilleren fik tæsk af gæsternes store mænd. Foto: Søren Gylling
Martin Bisgaard scorede seks mål mod Aalborg og var sammen med Anders Kragh Martinussen hjemmeholdets topscorer. Han var ærgerlig over nederlaget, for FHK bragte sig i en ønskeposition i 40 af kampens 60 minutter.
Annonce

Fredericia: Martin Bisgaard fik en velfortjent pilsner efter 32-27-nederlaget til Aalborg fredag aften. Den var kold, og den var stor, og fløjspilleren havde sledet sig til den ved at score seks af hjemmeholdets 27 mål.

Nu skal du være ærlig overfor mig: Var I nogensinde tæt på i den her kamp?

- Ja, det synes jeg, vi er. Vi spiller os i den situation, vi gerne vil være i, og det er, at vi er med hele kampen mod Aalborg, sagde Martin Bisgaard.

FHK spillede, groft sagt, 40 fremragende minutter og 20 gode minutter, og det brugte Aalborg til i sidste ende at vinde komfortabelt med dem mål. I slutningen af anden halvleg trak gæsterne fra, før FHK halede dem ind igen efter pausen. Men igen stak Aalborg af, da anden halveg var 20 minutter gammel.

- De sidste 10 minutter skal blive tættere, end de bliver. Men vi giver trods alt os selv chancen for at lave noget spektakulært til sidst. Det er der, vi skal være mod de gode hold, for så falder der point af - ligesom der gjorde sidste år, sagde Martin Bisgaard.

Annonce

De spillede smørklat med os

Det lignede, at FHK løb tør for kræfter i slutningen af begge halvleg, men den påstand er fløjspilleren uenig i.

- Nej, det synes jeg ikke, vi gør, for vi skifter ud og har masser af gode, friske spillere, der kommer ind og bidrager positivt til kampen, sagde Bisgaard og fortsatte:

- Men Aalborg består af nogle store, tunge gutter, og de pumper os virkelig i forsvaret. De spiller nærmest smørklat med os derinde, så vi kommer til at arbejde rigtig hårdt for det. Det gør, at vi lige kommer et halvt skridt efter i kontrafasen, som vi ellers plejer at være rigtig skarp i. Det er muligvis forklaringen.

Han var glad for endelig at spille en tællende kamp igen efter en laaaaaang coronapause.

Det var dejligt! Der var masser af intensitet og Ultras var i gang for fuld udblæsning. Der var masser af kvalitet i kampen, selvom ingen af holdene havde trænet ret længe, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce