Annonce
KIF Kolding

Ærgerlig KIF'er: 35 mål er for mange

Martin Mauer Larsen og KIF Kolding havde problemer i begge ender af banen, da holdet tabte i Skanderborg. Foto: Ole Nielsen.
KIF Koldings Martin Mauer Larsen ærgrede sig over udfordringer i angrebsspillet og alt for mange indkasserede mål i nederlaget på 29-35 mod Skanderborg.

REAKTIONER: Efter nederlaget på 29-35 i Skanderborg kunne KIF Koldings Martin Mauer Larsen trods alt glæde sig over, at hans otte måneder gamle søn var i hallen for at grine lidt med sin far efter kampen.

Ellers havde der ikke været meget at smile af. KIF faldt igen ned på et niveau, hvor for alt for mange tekniske fejl og for hullet forsvar gjorde det umuligt at komme i nærheden af point.

- Vi havde håbet på at kunne stå noget bedre i forsvaret. 35 mål. Så vinder du ikke mange håndboldkampe i ligaen, konstaterede Martin Mauer Larsen efter nederlaget på sin tidligere hjemmebane.

- Vi har også vores udfordringer angrebsmæssigt i de første 30-35-40 minutter, men får løsnet det op. Men vi formår jo ikke rigtigt at komme helt tæt på, erkendte bagspilleren, der startede kampen på venstre back på bekostning af Mattias Thynell, men først efter pausen leverede en god indsats.

- Vi stiller os i en dårlig position ved at lave alle de tekniske fejl. Det gør, at vi skal stå meget godt i forsvaret, og resultatet vidner jo ikke om, at vi har stået super godt i dag, sagde han.

Annonce

Revanchetid mod SønderjyskE

Martin Mauer Larsen glædede sig over, at KIF allerede på fredag kan samle flere point end de otte, holdet har på tredjesidstepladsen.

- Nu har vi heldigvis en kamp på fredag mod SønderjyskE, og den skal vi hjem og arbejde stenhårdt på og forberede os til, og så skal vi bare hjem og tage to point, sagde KIF'eren, der er klar over, at SønderjyskE er et godt bud på en vinder fredag.

- Hvis du ser på odds og det ene og det andet, så er SønderjyskE klar favorit, men jeg synes jo, at vi spiller rigtig fin håndbold til tider. Problemet er bare, at vi har nogle huller lige nu, der er for store, og vi kommer til at halte efter og gøre det for svært for os selv, lød det.

KIF trænger til, at det er dem, der lukrerer på en føring istedet for at skulle jagte modstanderen.

- Det kommer på fredag, fastslog Martin Mauer Larsen optimistisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Sundheden kom op i det røde felt

Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce