Annonce
Team Esbjerg

Ærlig Polman: Vi var bare ikke dygtige nok

Estavana Polman havde store forventningerne til Champions League-kampen mod rumænske Bucuresti, men de blev ikke indfriet. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Team Esbjergs Estavana Polman mente, at hun og holdkammeraterne manglede meget i Champions League-kampen mod CSM Bucuresti.
Annonce

CHAMPIONS LEAGUE: - Vi kan spille meget bedre, så jeg er virkelig træt af, at vi ikke er i stand til at toppræstere. Det gør vi jo på ingen måde.

Estavana Polman var naturligvis slemt skuffet efter søndagens Champions League-nederlag på hjemmebane mod rumænske CSM Bucuresti.

- Havde vi spillet op til vores bedste, havde vi vundet. Det gjorde vi ikke, og det er bare ikke godt nok.

Polman er fornylig kommet tilbage efter at have siddet udenfor med en mindre knæskade en måneds tid, men hun var alligevel sit holds bedste angrebsspiller i kampen.

- Vores første halvleg var decideret dårlig. Vi gør det bedre i anden halvleg, og vi er hele tiden lige ved at komme helt op til dem, men desværre var vi ikke dygtige nok, når chancerne var der. Det er trist, for det havde været fantastisk at åbne Champions League med en sejr.

- Nu har vi sat os selv under pres. Nu bliver det en ekstrem vigtig kamp for os på søndag i Polen, sagde Estavana Polman.

Annonce

Det er skuffende

Line Jørgensen, der selv tidligere har spillet i Bucuresti, mente, at hun og holdkammeraterne savnede noget kynisme.

- Vi dummer os for mange gange, og det er der ikke råd til i en Champions League-kamp. Jeg synes, at Bucuresti straffer os hårdt, når vi smider boldene væk.

- I første halvleg er vi slet ikke klar til det fysiske tryk, som de kommer med. Det er skuffende. Nu kommer vi nok til at slås med Lublin fra Polen om tredjepladsen i puljen, da vi ved, at vi får svært ved at vinde vores kampe i Bukarest og i Rostov (Rusland, red.).

I den rumænske lejr var humøret naturligvis noget bedre. Smilet var i hvert fald bredt hos træner Adrian Vasile, der for første gang var chef for CSM Bucuresti, der for få dage siden fyrede Tomas Ryde.

- Det var en skøn måde at åbne Champions League på, sagde Vasile, der har været assistenttræner i fem år, hvor han har arbejdet under ikke mindre end 11 forskellige cheftrænere.

- Vi har stadig spillere udenfor med skader, så vi er meget tilfreds med, at vi er i stand til at rejse til Danmark og vinde en spændende kamp.

Og de to point er vigtige i det videre forløb.

- Alle ved, at man skal have godt med point med over i hovedrunden, hvis man skal spille sig videre til Final4 - og Final4 er vores mål i hver eneste sæson. CSM Bucuresti er en klub med store ambitioner, og nu er det min opgave, at vi indfrier dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Byen var hyldet i lettelse

Annonce