Annonce
Tønder

Ødsleri eller hvad i Tøndermarskinitiativet

Annonce

Læserbrev: I forbindelse med Tøndermarskinitiativet kan det ikke være i orden, at der i disse klima-og Co2 tider anvendes over 70.000 kroner for et bordbænkesæt med træ fra regnskoven i Afrika, når et lignende sæt kan fås for under 3.000 kroner udført med og af lokale materialer.

Det kan ikke være i orden, at der hentes større mængder muldjord i Roskilde til anvendelse i forbindelse med regnvandsbassinet i Højer. Der er masser af muldjord i den nære omegn.

Det kan ikke være i orden, at kommunalbestyrelsen arbejder for et gennembrud af Højer Dige, når nu alle vi andre skal rette os efter Tøndermarskloven, der klart forhindrer enhver form for terrænændring i Tøndermarsken.

Det kan ikke være i orden, at borgerne ikke kan få medindflydelse på evalueringen af vigepligtsændringerne i Højer. De ældgamle forståelige regler blev ændret som lyn fra en klar himmel i foråret og den drastiske beslutning skal evalueres nu.

Det kan ikke være i orden, at man fuldstændig negligerer en aldeles nødvendig renovering af Højer Sluse, der er en vigtig faktor for borgernes sikkerhed.


Det kan ikke være i orden, at man fuldstændig negligerer en aldeles nødvendig renovering af Højer Sluse.

Fra læserbrevet


Det kan ikke være i orden, at man laver en sti på over 50 km på kryds og tværs i den i ind- og udland højt priste uberørte natur, Tøndermarsken. En sti på få km ville gøre det samme, og man kunne fortsætte med at have værdifuld uberørt natur i Tøndermarsken.

Dette er kun et udpluk af sager, hvor der kan stilles spørgsmål til dele af Tøndermarskinitiativets projekt under den nuværende formand for Tøndermarskinitiativets ledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce