Annonce
Læserbrev

Ødsleri med betroede midler

Annonce

Læserbrev: Så vidt jeg husker blev Højer Kommunes regnskaber kontrolleret en gang om året. Men hvad og hvordan husker jeg ikke. Hvis det samme gør sig gældende for Tønder Kommune i dag, kan jeg forudse, at regnskaberne for Tønder Kommune var blevet kasseret.

Det kan ikke være rigtigt, at man af betroede midler (skat) kan hente muldjord i Roskilde til at så græs i ved regnvandsbassinet i Højer, og det kan heller ikke være rigtigt, at man bruger skatteydernes penge til at forære Real Danias direktør plus frue gratis billetter til Tønder Festival.

Desuden bruges penge på helt unødvendige og uforståelige trafikændringer i Højer. Betroede midler (skatteyderpenge) er beregnet til at gavne og vedligeholde fællesskabets interesser og ikke til mærkværdige påfund. Langt de fleste borgere må vende og dreje midlerne, for at få det til at køre rundt. Derfor er det helt uforståeligt, hvordan man i kommunalt regi strør om sig med skatteydernes midler. (se også rådhusbyggeri, nu skolebyggeriet i Skærbæk og Tøndermarskinitiativet).

Jeg er bange for, at dele af forvaltningen og dele af kommunalbestyrelsesmedlemmerne fuldstændig har mistet forbindelsen til almindelige mennesker. Dette kan blandt andet ses ved, at et helt almindeligt kommunalbestyrelsesmedlem kan hente en indtægt på langt over en halv millioner kroner om året ved kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce