Annoncørbetalt indhold

Øg din digitale sikkerhed med en VPN

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ved du, hvad en VPN er? Det burde du. En VPN øger nemlig din digitale sikkerhed markant. Mange af os tager ikke vores digitale sikkerhed alvorligt, før det er for sent. Når det går galt, så opdager du pludselig, hvor ødelæggende det kan være at få hacket dine online konti. Du skal tage din online sikkerhed alvorligt allerede i dag, så du undgår følelsen af at have tabt kontrol over dine informationer og dit online liv.

Du har sikkert et stigende antal personlige og vitale informationer online. Du bruger din bank online, tjekker skat og oplysninger fra det offentlige, og du arbejder fra din computer. Digital sikkerhed handler om at beskytte dine personlige informationer mod identitetstyveri og cyberangreb. Du ville ikke lade bankinformationer ligge og flyde offentligt tilgængeligt, så hvorfor gør du det med dine informationer online?

Annonce

Hvad er en VPN

VPN er en forkortelse for “Virtuelt Privat Netværk”. En VPN er en sikker, krypteret forbindelse mellem din computer og internettet. En VPN skaber et ekstra lag af anonymitet og beskyttelse, når du færdes på internettet.

På https://www.privacysharks.com/dk/ har eksperter i digital sikkerhed samlet en række udbydere af VPN, så du kan finde en udbyder, der er seriøs omkring din digitale sikkerhed. Du kan sammenligne service og pris, så du finder den VPN, der passer til dit behov.

En VPN er den eneste måde, du kan sikre dine data online. Tredjeparter vil ikke kunne opfange eller identificere din information.

En VPN handler ikke kun om at skjule data, din IP-adresse afslører nemlig også din fysiske lokation. Den information kan bruges til at tracke dig og dine mønstre i den virkelige verden.

Hvad skjuler en VPN?

Information er guld på internettet, derfor er der mange, der er interesseret i oplysninger om, hvad du foretager dig. Der er en risiko for, at tredjeparter får adgang til din browserhistorik, hvilke filer du downloader, dine bankoplysninger og dine passwords. Du er specielt udsat, hvis du bruger offentlige wifi-forbindelser.

Hvis du bruger en VPN, vil alle dine personlige informationerne blive krypteret. En VPN skjuler din IP-adresse, så du er anonym på internettet. Du bliver forbundet til en fælles IP-adresse, så der ikke er mulighed for at spore dine individuelle oplysninger. Alt den information, du efterlader på internettet, vil ikke have en afsender. Informationen vil i stedet sendes via sikre forbindelser, så du trygt kan bruge internettet uden at være nervøs for myndigheder, din internetudbyder, butikker eller hackere, der er på jagt efter dine personlige informationer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.