Annonce
Esbjerg

Øjebæ i Esbjerg

Annonce

Læserbrev: Kæmpe Esbjerg øjenlægeskandale. Får du alvorlige øjenproblemer her i juli måned og har brug for en øjenlæge i Esbjerg, håber jeg ikke, at du bor i Esbjerg. Glem det.

Alle de få Esbjerg øjenlæger er alle på luksus badeferie. Det er ganske enkelt ikke muligt at få en øjenlægetid her i Esbjerg. Vi skal helt frem til begyndelsen af august, før Esbjergs øjenlæger igen åbner deres millionpraksisser. Jeg har et kært familie medlem, der har oplevet det her utrolige kollektive svigt fra øjenlægerne.

Han har desværre den kroniske øjensygdom AMD, der til tider giver alvorlige smerter, hvor synsnedsættelsen forværres. Han fik pludselige alvorlige, ulidelige smerter i begge øjne. Hans søde datter forsøgte at få ham til en øjenlæge i Esbjerg. Forgæves. De var alle væk på ferie. Det er en øjenåbner af dimensioner, og en ægte læge skandale. De få øjenlæger i Esbjerg meldte samstemmende ud på telefonvareren, at de havde badeferie.

Tænk dig. Danmarks femtestørste by, Esbjerg, er støvsuget for øjenlæger. Hans datter fik af diverse omveje at vide, at en øjenlæge i Vejen måske kunne tage i mod. I næste uge. Speciallæger og øjenlæger har gennemført en lang imponerende uddannelse, men hvor er lægeløftet? Det ansete medie A-4 (Sponseret af Fagbevægelsen) har i en større undersøgelse afsløret, at de ferierende øjenlæger tjener millioner i gage.

De fleste læger har i dag oprettet private virksomheder (ofte et ApS), der jagter højeste indtjening. A-4 afslører således, at øjenlæger i deres virksomheder rask væk høster årlige overskud på over fire millioner kroner. Det er vel og mærket efter en milliongage til øjenlægen, som er gemt i regnskabet. Tænk, at du lider af alvorlige øjenproblemer, og så kan du ikke få hjælp, fordi alle læger er på badeferie. Der er kun en ting at sige. Vi taler en kæmpe øjenlæge-bæ, der er lagt her i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce