Annonce
Læserbrev

Øjenbæ midt i Rødekro fjernes

Annonce

Læserbrev: Det er med stor glæde, jeg kan læse i JV d. 5. februar, at erhvervsmanden Hans Tarp vil omdanne det forfærdelige ghettolignende område ved en gamle Rema1000 i Rødekro til boliger og parkområde.

Med omdannelse af grunden til boliger og et grønt område sker der en hård tiltrængt byfornyelse centralt i Rødekro - det skal vi anderkende.

Ganske vist ligger på lokaliteten for nuværende to erhvervsdrivende, hhv. en bodega og tattooshop, men mon ikke der kan findes en fornuftig genhusningsaftale andet sted i vor by til disse.

Boligerne vil give mere liv i bymidten, og byparken vil forhåbentlig blive et skønt sted at afholde arrangementer i. Det mit håb, at byparken og lokalplanen udarbejdes, så Hans Tarps animeres til at lave en grøn oase mit i byen med høj biodiversitet, hvor der er noget smukt til både øjet, ørerne og næsen. En tæmmet bypark, hvor buske og træer kan tiltrække byens dyreliv - ikke en vildmark, det fortjener vi ikke i Rødekro.

Vi bør værdsætte drivkræfter som Hans Tarp, der tør udvikle Rødekro, så byen ikke bliver en søvnløs forstad. Rødekro har akut brug for et centralt sted, hvor der kan afholdes byfest, fastelavn og vækning af julemanden.

Udvikling er lig fremgang, stilstand er lig afvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ført bag lyset

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce