Annonce
Esbjerg

Økologisk kaffesmed kom flyvende fra start

Lis Ladegaard Jacobsen vil fremover stå klar til at tage imod kunder hos Kaffesmeden i Smedegade 5. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Esbjergs første økologiske kaffebar havde masser af kunder, da dørene mandag blev slået op for første gang.

Annonce

Esbjerg: Der var både kager, kaffe og krammere, da Esbjergs første økologiske kaffebar, Kaffesmeden, slog dørene op for første gang i Smedegade 5.

Allerede i løbet af formiddagen var kaffebaren særdeles velbesøgt til stor glæde for Lis Ladegaard Jacobsen, der er kvinden bag.

- Vi er simpelthen blevet kørt over nærmest to gange - altså, på en positiv måde. Det er meget overvældende, griner hun, inden et par kunder giver hende en stor krammer og en bunke rosende ord med på vejen.

Kaffesmeden

Kaffesmeden er beliggende i Smedegade 5.Kaffesmeden kommer til at have åbent mandag til fredag fra 8.30 til 18.00 og om lørdagen fra 8.30 til 16.00.

Man kan læse mere på Kaffesmedens side på Facebook af samme navn.

Annonce

Næsten klar fra start

Selvom Kaffesmeden kom godt fra start, var der alligevel et par småting, som Lis lige skulle have helt styr på.

- Jeg har ikke nået at få lavet en dagens kage, og så står der også nogle kanelknuder derovre, som ikke er blevet helt klar, men det kommer stille og roligt. Vi skal alle sammen lige ind i en arbejdsrytme, siger Lis Ladegaard Jacobsen.

Foruden udvalget af kaffe og kage serverer Kaffesmeden også grød, boller og croissanter, og alt er naturligvis økologisk og ofte også hjemmelavet.

- Jeg kunne ikke finde en kaffesirup, der var økologisk, så den har jeg altså selv været i gang med at lave. Vi vil gerne passe godt på miljøet, så alt herinde er økologisk. Det gælder alt fra, hvad der bliver serveret fra køkkenet til duftfriskeren på badeværelset, siger Lis Ladegaard Jacobsen, inden hun straks er videre til den næste kunde og den næste kop kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce