Annonce
Tønder

Økonomisk håndsrækning: Private og virksomheder bakker TM Tønder op

TM Tønders støtteforening har haft godt gang i salget af støttebeviser. Arkivfoto: Flemming Andersen
TM Tønders støtteforening sælger støttebeviser og har på nuværende tidspunkt solgt for 25.000 kroner. Direktør glæder sig over opbakningen.
Annonce

Tønder:  TM Tønders Støtteforening har gennem de seneste måneder solgt støttebeviser til fordel for TM Tønder, og opbakningen har været pæn.

- Inklusiv gamle medlemmer så er det omkring 70, der har købt indtil videre, fortæller Allan Mattesen Jacobsen, der er formand for støtteforeningen.

Der er solgt mange støttebeviser til 250 kroner, mens en enkelt har givet hele 2000 kroner. Ifølge Allan Mattesen Jakobsen er der solgt for 25.000 kroner i alt.

- Jeg synes, det har været en fin opbakning. Vi har jo mødt folk online. Vi har jo ikke mødt folk face to face nede i hallen, fortæller han.

Annonce

Flere end sidste år

På samme tidspunkt sidste år havde støtteforeningen solgt støttebeviser for et noget lavere beløb.

- Jeg tror, at folk er bevidste om, at her i coronakrisen så er det vigtigt at støtte op omkring det lokale, så man bibeholder det. Det er jeg rimelig overbevist om, fortæller støtteforeningsformanden.

Derudover har man denne gang appelleret mere bredt til folk, og Allan Mattesen Jakobsen har brugt sit eget netværk.

Støttebeviserne til sæsonen 2020/2021 vil kunne købes gennem hele sæsonen, men hvis man ønsker at være med i en konkurrence, hvor man skal gætte TM Tønders måltotal i grundspillet, skal buddet afgives senest i forbindelse med tredje hjemmekamp.

Allan Mattesen Jacobsen tror, at man kan nå op på at sælge 100 støttebeviser i år. Beviser sælges til privatpersoner og til enkelte virksomheder.

- 90 procent er nok privatpersoner, fortæller Allan Mattesen Jacobsen.

Annonce

Glad direktør

Hos TM Tønder, der får glæde af de indsamlede penge, er direktør Kim Wittenkamp en glad mand.

- Det er sådan set med til at gøre, at driften kan køre, siger han.

Han fortæller, at klubben normalt har fået 40.000-50.000 kroner årligt fra støtteforeningen - penge som er kommet fra arrangementer og salg af støttebeviser.

- Det er da uvurderligt, at der er nogle, der gør et stykke frivilligt arbejde for at samle nogle penge ind til os - det kan vi kun være glade for, fortæller Kim Wittenkamp.


Jeg tror, at folk er bevidste om, at her i coronakrisen så er det vigtigt at støtte op omkring det lokale, så man bibeholder det. Det er jeg rimelig overbevist om.

Allan Mattesen Jacobsen, formand for TM Tønders Støtteforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Trekantområdet

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Annonce