Annonce
Varde

Økonomisk og juridisk hjælp til demente

Nyheden om, at Varde Kommune vil tilbyde økonomisk og juridisk hjælp til demente, blev fortalt under mandagens besøg af ældreminister Thyra Frank, der besøgte Ansager Plejecenter, med deltagelse af blandt andre borgmester Erik Buhl og socialudvalgsformand Tina Agergaard Hansen. Foto: André Thorup

I 2019 tilbyder Varde Kommune rådgivning til demensramte om juridiske og økonomiske forhold i forbindelse med deres sygdom.

Annonce

Fra 1. januar tilbyder Varde Kommune anonym rådgivning om juridiske og økonomiske forhold i forbindelse med en demenssygdom.

Rådgivningen dreje sig om alt fra privatøkonomi til fremtidsfuldmagter og indflytning på plejecenter, men kan også være mange andre forhold, skriver Varde Kommune i en pressemeddelelse.

- Når ens pårørende eller man selv bliver ramt af demens, er der mange nye ting at forholde sig til. Det kan have store økonomiske konsekvenser, ligesom der kan være mange regler, der er svære at finde rundt i. Det forsøger vi at hjælpe borgerne med gennem det her tiltag, siger formand for Udvalget for Social og Sundhed i Varde Kommune, Tina Agergaard Hansen i pressemeddelelsen.

Rådgivningen kommer til at foregå i Vestergade 5 i Ølgod, 9. januar, 6. marts, 8. maj og 4. september. På Sønder Allé 21 i Nr. Nebel 6. februar, 3. april og 7. august. Nordre Boulevard 98 i Varde 16. januar, 20. februar, 20. marts, 17. april, 15. maj, 19. juni, 21. august og 18. september. Alle dage er onsdage fra kl. 15.00 til 16.00.

Om rådgivningen


  • Der kræves ingen tilmelding for at dukke op til rådgivningen.
  • Til stede ved rådgivningen vil være en juridisk rådgiver, en økonomisk rådgiver, en leder fra Borgerservice samt en demenskonsulent.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce