Annonce
Indland

Økse blev brugt som våben mod mand i Tønder

29-årig mand er blevet fængslet i sag om forsøg på manddrab sent fredag aften.

En 35-årig mand fra Tønder meldes uden for livsfare, efter at han sent fredag aften blev hugget fire gange i baghovedet med en økse.

Det skriver det regionale medie jv.dk lørdag med henvisning til oplysninger fra politiet.

Offeret skal også være blevet såret med en kniv i forbindelse med angrebet, som politiet betegner som et forsøg på manddrab.

En 29-årig mand er blevet anholdt i sagen. Han blev lørdag eftermiddag fremstillet for en dommer i Retten i Sønderborg. Retsmødet er endt med, at han er blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser anklagemyndigheden.

Den sigtede nægter sig skyldig og har kæret kendelsen til Vestre Landsret.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce