Annonce
Varde

Ølgod Handel og Erhverv lancerer cyper night

Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber er på banen med en cyper night istedet for en almindelig late night i Ølgod den 11. juni. Arkivfoto: Joan Anette Karlsen
Annonce

Ølgod: Ølgod Handel og Erhverv (ØHE) går nye veje, og lancerer en late night i et nyt format som en cyper night.

- Vi har lige været samlet til det første fysiske møde i ØHE på Hotel Hjedding efter coronakrisen, siger erhvervsudviklingschef Kirstine Faber og fortsætter:

- Her forelagde jeg ideen, som jeg selv har hørt om via mit landsdækkende engagement i et citychefnetværk. I Viborg har de blandt andet gjort det med succes og laver allerede en opfølger.

Ifølge Kirstine Faber var der fuld opbakning til ideen blandt alle byens butikker.

Annonce

Bingo med kyllinger

Cyper night i Ølgod den 11. juni fra klokken 19-21.30 kommer til at foregå på følgende måde.

- Man følger de enkelte butikkers Facebook-sider, der kan have vidt forskelligt program på lige fra timetilbud til modehows og for eksempel en vejledende ekspertvideo til, hvorledes man købe den helt rette sandal til det enkelte individ, siger Kirstine Faber.

Online er det også så praktisk, at man kan følge med i flere ting og butikker på samme tid ved at åbne flere vinduer.

- Jeg regner med at lave noget sjov med et såkaldt kyllingskidningsbingo, hvor en høne eller måske et par kyllinger går rundt på en stor plade og skider på de forskellige numre på pladen, som aftenen den skrider frem, som nogen så har købt i forvejen, siger Kirstine Faber med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce