Annonce
Varde

Ølgod-revy beder om ørenlyd

Mikkel Dernburg Nielsen spiller Hansi Hinterseer i årets Ølgod-revy. PR foto

Ølgod: "Prøv li’ hør’ her" er titlen på årets Ølgod Revy. Der er premiere på Ølgod Kulturhus på torsdag 30. januar kl. 19.30. Revyen spiller også fredag og lørdag.

Der er tale om en humoristisk forestilling, hvor der er en hyldest til byens forskellige ildsjæle, butikker og bryghuset. Og så er der et nummer, hvor Ølgod bliver købt af selveste præsidenten Donald Trump. Af andre vigtige emner kan nævnes: Lægemangel, biogasanlæg og klima.

På scenen ses Maya Brøndum, Sanne Hebsgaard, Vivi Bendix, Sanne Thisgaard, Laila Aasberg, Karen Zilmer, Mikkel Dernburg Nielsen, Svend Erik Nielsen og Tom Madsen. Musik er lagt i hænderne på Rasmus Nørgaard Hansen og Kristian Jørgensen. Instruktør er Helle Bruun Jensen med instruktørassistent Anette Dalentoft. Korleder er Eva Haahr Larsen. Koreograf: Sanne Hebsgaard. Lyd og Lys: Uffe Rix, Freddi Nielsen og Henriette Amstrup.

Annonce
De medvirkende i Ølgod-revyen er fra venstre: Kristian Jørgensen, musiker, Rasmus Nørgaard Hansen, musiker, Svend Erik Nielsen, skuespiller, Mikkel Dernburg Nielsen, skuespiller, Karen Zilmer, skuespiller, Sanne Hebsgaard, skuespiller og koreograf, Laila Aasberg, skuespiller, Maya Brøndum, skuespiller, Sanne Thisgaard, skuespiller, Eva Haahr Larsen, korleder, Annette Dalentoft, instruktørassistent og Helle Bruun Jensen, instruktør. Siddende foran: Vivi Bendix og Tom Madsen, skuespillere. PR foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Annonce