Annonce
forside

Øllets Dag 2009

I forbindelse med at Danske Ølentusiaster fylder 11 år, afholder Lokalafdeling Esbjerg flere spændende ting optil lørdag den 5 sep. hvor den officielle fødselsdag fejres med en miniølfestival og pub crawl på Torvet i Esbjerg

Annonce

Følgende ting er foreløbig på programmet, fortæller lokalformand Jakob Sørensen

I ugerne 36 & 37. vil der på hovedbiblioteket være en udstilling med ølglas, ølbrikker samt nogle af bibliotekets ølbøger, desuden vil der være info vedr. Danske Ølentusiaster.

Lørdag den 5. sep. vil der på Torvet i Esbjerg fra kl.10.00 – 16.00 være rig mulighed for at smage på lokalt øl fra bla. Følgende bryggerier. Esbjerg Mikrobryggeri, Warwik, Ribe Bryghus, Fjordens Bryghus samt div. andre bryggerier.

Det hele foregår ved at man investerer i et smageglas samt nogle poletter, som man så kan veksle til smagsprøver hos de forskellige udstillere

Derudover vil Aakjærs i Strandbygade være repræsenteret med nogle af de mange øl, man kan købe i hans butik.

Kl. 13.00 vil der være mulighed for at deltage i en Pub Crawl rundt i Esbjerg, hvor man besøger nogle af de værtshuse med et lidt bredere øludvalg end man almindeligvis finder på et værtshus.

Selve turen vil vare ca. 1½ time. En repræsentant fra Lokalafdeling Esbjerg vil være guide på denne rundtur i Esbjerg

På Torvet vil Danske Ølentusiasters Infobod være at finde, her kan man få sig en snak om det at være medlem af Danske Ølentusiaster og blive meldt ind.

Her til sidst opfordrer Lokalformanden til at man kigger forbi på Torvet lørdag den 5. sep. mellem kl. 10.00 og 16.00 for at opleve den gode stemning samt smage på noget af alt det gode øl der efterhånden findes i Danmark.

Yderligere info vedrørende lokalafdeling Esbjerg kan ses på www.esbjerg.ale.dk

Højt Skum

Lokalformand Esbjerg

Jakob Sørensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Klaus Sandfeld ny V-kandidat

Esbjerg

Revet ned fra hylderne: Corona får esbjergenserne til at gå amok i julelys

Annonce