Annonce
Haderslev

Sig namasté til din bajer: Ølyoga er blevet et kæmpehit

Kan øl og yoga fungere sammen? På Kløften Festival så det ud til at bringe udøverne på sandet ved Beachscenen i zen-tilstand. Foto: Jacob Schultz
Deltagerne i årets ølyoga-sessions var enige om en ting: Man får et kærligt forhold til sin øl, når man fokuserer på den, mens man står i lotusstilling.
Annonce

HADERSLEV: Anne Dorthe Schmidt havde ventet et helt år på at deltage i øl-yoga på årets Kløften Festival.

Disciplinen fik debut på sidste år Kløften Festival, men da nåede hun det ikke, og det havde hun ærgret sig over lige siden. Derfor var det topprioritet i år.

- Det var så sjovt og festligt, og det var faktisk svært at balancere med øllen. Jeg håber, jeg når en tur mere i morgen, lo Anne Dorthe.

Og ja, det er blevet en dundrende succes. en succes, der er kommet helt bag på yogainstruktør Tina Ahmt:

- Jeg blev meget overrasket over, hvor mange mennesker der dukkede op og deltog sidste år, og i år har vi udvidet til fire omgange.

En ung fyr, der havde prøvet øl-yoga et andet sted, forklarede sine venner, at man var i tæt kontakt med sin øl, når man skulle hæve den højt over hovedet, holde den ud fra kroppen og bare fokusere på den.

Hvis man fredag gik glip af øl-yoga, er der endnu en chance lørdag fra klokken 13 til 13.20 eller klokken 14.30 - 14.50.

Øl-yoga fik debut ved sidste års Kløften. Instruktør Tina Ahmt er glad for at det er blevet sådan en succes. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Skræmmende godt - Twenty er i finalen

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce