Annonce
Debat

Ømskindede bikere

Læserbrev: I onsdagens JydskeVestkysten kan man læse, at Devils Choice i Holbøl, som er supportere til Hells Angels, føler sig gået for nær af en forsker og ph.d. med årelang forskning i rockermiljøer bag sig. Forskeren slår i generelle vendinger fast, at gennemsnitligt er kriminaliteten højere, beskæftigelsen og årsindkomst lavere osv. for disse grupper. Devil's Choice er vrede over, at forskeren i deres øjne er med til at forstærke miljøets dårlige ry. Man skal godt nok høre meget, før ørerne falder af!

For det første er krænkelser over dette og hint åbenbart ikke forbeholdt storbymimoser, men gælder også sekundarockere i provinsen. Så har man hørt det med.

For det andet er generelle vendinger om gennemsnit med udgangspunkt i statistik ikke rettet mod enkeltpersoner - det er jo hele pointen med gennemsnit og statistik.

For det tredje skyldes rockere og supporteres dårlige image i befolkningen ikke forskere og statistik. Hells Angels lever af kriminalitet, har deltaget i flere rockerkrige, har medlemmer dømt for vold, drab osv. i stor stil, og hvis man er støttegruppe til dem, ja så drypper det på degnen!

Jeg er fuldstændig enig med Aabenraas borgmester i, at vi hellere vinker farvel til Devils Choice i dag end i morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce