Annoncørbetalt indhold

Ønsker du at investere i klimavenlig energi?

Annonce

Dette er sponsoreret indhold

Prøver du også at være miljørigtig i dine overvejelser og valg ift. din husstand og dit forbrug? Har du tænkt over at investere i en bedre fremtid for dine børn, og dermed også en mere klimavenlig fremtid? Det kan vi godt forstå, for det burde være den vej, som vi alle søgte at løbe imod. Der findes en del forskellige måder, hvorpå man kan investere i vores klima og hjælpe selvom man kan er et lille menneske på denne klode. Uanset hvor stor, gør den lille forskel også en forskel. Læs med her og hør hvordan.

I takt med globaliseringen har vi mennesker formået at gøre planeten mere sårbar, fordi vi har brug for det hele, men der findes altså en del forskellige måder, hvorpå man kan rette op på dette, og hvis man virkelig gør en forskel, vil det også kunne ses i det lange løb. KlimaEnergi anbefaler solceller som en mulig løsning for dig som privatperson. Det kan hjælpe dig med at gøre den lille forskel, som du har behov for, og som vi alle har behov for, at alle gør. Solcelleenergi sælges både til private, men også til erhverv, så hvis du overvejer at investere i din virksomheds energi, så er det også en mulighed.

Solceller laver solenergi om til elektricitet, som du kan bruge i dine stikkontakter i hjemmet eller i virksomheden. Nogle virksomheder bruger utrolig meget strøm, og derfor kan det for mange også være rentabelt at investere i sine egne solceller, fordi de netop producerer elektricitet fra solen. Solceller er utroligt populært og har i de senere år gennemgået meget udvikling. Mange mener derfor er, at det er den mest miljøvenlige slags strøm, som vi kan producere i dag. Solenergi kan også bruges til at producere varme og på denne måde nedsætte forbruget af almindelige elektricitet for dig og dine. Men hvorfor egentlig gå op i, hvilken slags energi, som du bruger?

Det er vigtigt, fordi vi alle har et ansvar, og det er samtidig oppe i tiden at gøre sig selv og sine vaner klimavenlige, fordi det er det, som vi kommer til at kæmpe med i fremtiden, hvis vi ikke gør noget ved det nu. Det er derfor, at det er vigtigt at tage et ansvar og lytte på eksperternes råd. Hvis du leder en virksomhed, er det også dit ansvar at lede virksomheden i den rigtige retning og tage miljørigtige valg.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.