Annoncørbetalt indhold

Ønsker du at optimere din hjemmeside?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så er du kommet til det rigtige sted. Det kan være svært at vurdere, hvad en god hjemmeside er og hvad det kræver, at få folk til at vælge netop din hjemmeside. Handler det om udseendet, altså layout og det visuelle udtryk, eller handler det om noget mere teknisk, altså reklamer og SEO, eller er det måske en kombination af begge? Vi kan ikke give dig et endeligt svar på, hvad den perfekte hjemmeside er for lige netop dig og dine behov, men vi vil gennemgå nogle forskellige idéer og inspiration, der forhåbentlig kan føre dig på rette vej og give dig nogle idéer til, hvad du kan gøre for at optimere din hjemmeside.

Jeg ønsker hjælp til det visuelle

Annonce

Det kan vi godt forstå, da det kan være en svær verden at begive sig ud i. Det er først og fremmest ikke særlig svært at oprette en hjemmeside og der findes allerede utallige guider til dette. Det er derimod knap så nemt at oprette en hjemmeside, der bliver en succes og det afhænger selvfølgelig også af, hvad denne hjemmeside skal bruges til. Det kan både være til salg af nogle produkter, hvorfor det visuelle også bør afspejle dette og det kan også være en hjemmeside, som du bruger som en slags blog, hvor du ytrer dig om forskellige ting. Mulighederne er mange og det visuelle bør afspejle lige netop dét område, som din hjemmeside skal handle om. Det visuelle på en hjemmeside betyder meget, da en flot og overskuelig hjemmeside giver folk lyst til at blive inde på den og undersøge den nærmere. Hvis design og layout ikke er det, du er bedst til, så er der mange steder at hente hjælp og det er helt sikkert det værd, så du får en ordentlig hjemmeside.

Jeg ønsker hjælp til at få folk ind på min hjemmeside

Hvis det er det tekniske, som du har brug for hjælp til, så leder du efter en person, der er ekspert i SEO. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization og betyder mere konkret søgemaskineoptimering. Det er et værktøj, som hjælper din hjemmeside med at blive set og komme frem på Google, så folk vælger at benytte netop din hjemmeside. Det kan være svært at arbejde med SEO, hvis man aldrig har prøvet det før og vi anbefaler derfor, at man læser grundigt op på det, før man går i gang og ellers er der mennesker, der har specialiseret sig i dette og som helt sikkert kan hjælpe dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.