Annonce
Tarm

Udvalgsformand Trine Ørskov trækker i land: Kan ikke garantere overbygning i Tarm i fremtiden

Uanset om overbygningen bevares i Tarm, vil der være brug for afdelingen på Vardevej. Derfor skal der nu kostes 9,8 millioner kroner på bygningen. Foto: Christian Baadsgaard
Trine Ørskov er ærgerlig over, at hun ikke fik udtrykt sig præcist nok, da hun sagde, at børne- og familieudvalget har en tro på 0. til 9. klasse i Tarm i fremtiden.
Annonce

TARM: - Vi har en tro på, at der også er 0. til 9. klasse i Tarm i fremtiden.

Sådan sagde børne- og familieudvalgets formand Trine Ørskov (S) til Dagbladet forleden om baggrunden for at bruge 9,8 millioner på at renovere Tarm Skole.

Dermed kunne borgerne i Tarm med god ret tænke, at nu var skolen med 0. til 9. klassetrin sikret, til trods for at der lige for tiden er debat om den fremtidige skolestruktur, hvor Trine Ørskov tidligere har udtrykt, at ingen skoler er fredet.

Men nu trækker Trine Ørskov i land. Det, udvalget mener, er, at der i fremtiden er brug for 0. til 6. klasse i Tarm.

Trine Ørskov erkender, at hun ikke har udtrykt sig præcist nok i første ombæring.

- Jeg vil være ærgerlig over at love borgerne i Tarm noget, som viser sig ikke at kunne holde. Men det er jo ikke sikkert, at det bliver sådan. Der kan jo godt fortsat være overbygningsskole i Tarm, forklarer Trine Ørskov.

I stedet skal det forstås således, at der vil være brug for bygningen på Vardevej – som altså rummer 0. til 6. klasse - uanset om der fortsat er overbygning i Tarm eller ej.

Lønborgskolen er nemlig ikke stor nok til at rumme eleverne fra Vardevej, og det fremgår af dagsordenen, at skulle man lave en fælles overbygningsskole for Skjern-Tarm, ville man kunne flytte eleverne fra Lønborgskolen til en anden lokation.

De 9,8 millioner kroner, som det koster at renovere skolen, skal først på budgetkonference, inden pengene bliver afsat.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce