Annonce
Sønderborg

0-8: FC Sønderborg blev banket i Horsens

FC Sønderborg tabte 8-0 i weekenden. Arkivfoto: Kim Holm

SØNDERBORG: FC Sønderborg kunne søndags vende gennembanket hjem fra Horsens med et 8-0 nederlag mod Horsens fS.

- Det har jeg aldrig prøvet før som træner, lyder det fra Olav Jessen, cheftræner hos FC Sønderborg.

Holdet tog afsted med 12 spillere, hvori en af spillerne var skadet. Heldigvis kunne de få hjælp fra en tidligere spiller som boede i Aarhus.

Men selv med den ekstra spiller fik det sønderjyske hold en god omgang bank fra modstanderne fra Horsens

Annonce
Det bedste ved kampen var næsten pastasalaten vi fik bagefter

Stod godt i starten

- Vi stod rigtig fornuftigt i starten, men efter de scorede var det bare op ad bakke resten af kampen, siger cheftræneren.

Og op ad bakke var det. En af modspillerne driblede efter ti minutter ind i feltet, og scorede Horsens fS første, ud af mange, mål.

Målet blev hurtigt fulgt op af et til, og senere i halvlegen kom der to mere i kassen.

Halvlegen sluttede 4-0.

- I pausen var vi rigtig frustrerede. Det var lige meget om vi så havde et 10-0 system når vi ikke præsterede godt nok, forklarer cheftræneren.

Anden halvleg var gjort af det samme stof, og der kom yderlige fire mål ind til hjemmebaneholdet.

Kampen sluttede 8-0 til Horsens fS.

- Det bedste ved kampen var næsten pastasalaten vi fik bagefter, kom det sarkastisk fra cheftræneren.

Højt humør trods nederlaget

Selvom spillerne måtte vende hjem med et 8-0 nederlag, var resten af dagen ikke ødelagt.

- Da spillerne kom ind i bussen igen, og der kom musik på, blev stemningen god igen. Vi skal også huske på at det jo bare er en sport, afslutter cheftræneren.

Horsens fS - FC Sønderborg: 8-0 (4-0)

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ole Henriksen elsker Sønderjylland

Leder For abonnenter

IS-medlem er inderligt uvelkommen

Et tidligere medlem af Islamisk Stat ankom mandag til Danmark, og blev straks anholdt. Manden har siddet fængslet i Tyrkiet, men blev sendt til Danmark på begæring af de danske myndigheder. Formentlig skal man være jurist for at forstå, hvorfor Danmark har bedt om at få den pågældende udleveret. Han er inderligt uvelkommen. Manden er den 28-årige Ahmad el-Haj. Han er af palæstinensisk oprindelse, men ærgerligt nok udelukkende dansk statsborger. Passet kan han derfor ikke miste. Trods det danske pas er det naturligvis grotesk at påstå, manden er vendt hjem. Danmark er ikke et hjem for mennesker, der har vendt os ryggen og direkte kæmpet mod landets interesser. Justitsminister Nick Hækkerup er blevet kritiseret for at lægge pres på domstolene i sagen om den den udleverede. Ministeren har nemlig sagt, at manden forhåbentlig bliver dømt for de forbrydelser, han har begået. Kritikken kommer fra De Radikale og Enhedslisten. Strengt taget har de ret i, at det ikke er en ministers, men domstolenes opgave at vurdere, om en sigtet er forbryder eller ej. Men ikke desto mindre er Nick Hækkerups spontane reaktion absolut forståeligt. Så skulle en domstol kende den pågældende skyldig, sker det forhåbentlig efter straffelovens paragraf 114. Den såkaldte terrorparagraf åbner nemlig mulighed for fængsel på livstid. Sanktionen er aldeles passende, hvis den 28-årige skulle vise sig at have deltaget i Islamisk Stats uhyrlige forbrydelser. Måtte han i givet fald aldrig komme på fri fod eller i hvert fald sidde i fængsel, til han er en meget gammel mand ligesom den firedobbelte politimorder Palle Sørensen. Han tilbragte 33 år bag tremmer. Ahmad el-Haj blev ifølge flere medier hårdt såret under et bombeangreb og sidder i kørestol. Han har fortalt Weekendavisen, at han inderligt fortryder sine handlinger. I betragtning af de konsekvenser hans indsats for Islamisk Stat har haft for ham selv, er det såmænd ganske muligt. Nogen formildende omstændighed er det imidlertid ikke.

Annonce