Annonce
Vejen

1.000 skal til julemarked på søndag i Glejbjerg

Calle Junker byder på gratis kaffe og kage, når der på søndag er julemarked i Glejbjerg Fritidscenter. Foto: Steen Rasmussen
Glejbjerg Fritidscenter har siden midten af 1990'erne haft julen på programmet hvert andet år.
Annonce

GLEJBJERG: Det var borgerforeningen, som arrangerede den første julemarked i Glejbjerg Fritidscenter. Sidste overtog centret arrangementet, så kom ikke og sig, at der aldrig sker noget nyt med julen, men det er absolut ikke et mål i sig selv. Center chef Calle Junker ser helst, at det hele ligner sig selv. Det er nemlig sådan gæsterne vil have det.

Og sådan bliver det på søndag, hvor dette års julemarked løber af stablen. 32 forretninger, virksomheder og foreninger fra Glejbjerg og opland har købt sig en stand på markedet. De fleste er lokale, men der er også deltagere fra bl.a. Bramming og Esbjerg.

Foruden stadeholderne er der underholdning på programmet. Den Sønderjyske Pigegarde og søskendekoret Olesen sørger for de musikalske indspark, børn kan få ansigtet malet, der er gratis kaffe og kage og så uddeles "Årets skulderklap" sidst på programmet.

- De ved, at hele hallen oser af jul og hygge og med en hel masse underholdning, og det er derfor, der hver gang kommer over 1.000 besøgende, fortæller centerinspektør Calle Junker.

- Han glæder sig selv helt vildt til begivenheden, som han i sin tid var blandt initiativtagerne til med en helt anden kasket. Det sad nemlig i bestyrelsen for byens borgerforening. Siden overgik arrangementet så til Fritidscentret selv, hvor Calle Junker har været chef gennem 23 år - og i øvrigt en meget populær chef, der får det hele til at glide på sin egen stilfærdige og imødekomne facon. - Det er faktisk verdens letteste opgave at arrangere julemarkedet. Udstillerne siger ja lige med det samme. Det er fantastisk positivt, fortæller Calle Junker.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce