Annonce
Esbjerg

11-årigs grove drengestreger: Politiet rykkede ud til falsk bombetrussel mod McDonald's

Det viste sig at være grove drengestreger, der lørdag aften fik Sydjyllands Politi til at rykke ud og spærre af ved McDonald's i Gjesing ved Esbjerg. Foto: Local Eyes

Esbjerg: Det var en falsk bombetrussel, der lørdag aften klokken 20.11 fik Sydjyllands Politi til at rykke ud til McDonald's i Gjesing ved Esbjerg.

Truslen blev ringet ind til McDonald's af en bare 11-årig dreng. Det oplyser Sydjyllands Politi.

- Der var tale om telefonisk bombetrussel mod McDonald's i Gjesing. Stedet evakueret og afspærret. Efterforskning førte til 11-årig dreng, der har erkendt at have ringet, skriver politiet i sit tweet.

- Sagen vil blive sendt til de sociale myndigheder, og så må de vurdere, om der skal gøres mere. Derudover kan han være erstatningspligtig, hvis McDonald's rejser krav mod ham, lyder det fra Søren Strægaard, vagtchef hos Sydjyllands Politi.

Den falske bombetrussel førte til at politiet afspærrede flere veje i området. De afspærringer er ved at blive fjernet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce