Annonce
Esbjerg

11.000 kunder købte varer for 15 millioner ved Powers Esbjerg-åbning

Flere end 11.000 kunder besøgte Power ved kædens første dag i Esbjerg. PR-foto
Flere end 11.000 besøgende fejrede fredag åbningen af Powers nye butik i Esbjerg. Omsætningen landede på åbningsdagen på mere end 15 millioner kroner.
Annonce

Esbjerg: Flere end 11.000 kunder, svarende til lidt flere end antallet af siddepladser på EfB’s hjemmebane, Blue Water Arena, besøgte fredag elektronik- og hvidevarekæden Powers nye butik ved siden af Bilka i City Nord i Esbjerg.

Og de flere end 11.000 kunder smed tilsammen mere end 15 millioner kroner gennem kasseapparaterne ved blandt andet at købe flere end 670 mobiltelefoner, flere end 600 tv, flere end 500 hovedtelefoner, flere end 400 støvsugere og flere end 350 computere.

Powers egen målsætning for omsætningen på åbningsdagen var 12 millioner kroner.

- Vi er i dén grad blevet taget med bukserne nede. Velkomsten her i Esbjerg har været helt fantastisk, og åbningsfesten har både i forhold til antal kunder, omsætning og lokal begejstring overgået alle vores forventninger. Det er svært at få armene ned, udtaler Jesper Boysen, administrerende direktør hos Power i en pressemeddelelse.

Han fremhæver samtidig, at stadigvæk er masser af muligheder for at gøre nogle ekstraordinære gode kup.

- Der blev langet tusindvis af varer over disken i går, men vi har købt godt ind og har stadigvæk masser af køtilbud på hylderne. Så vi fortsætter åbningsfesten helt indtil søndag klokken 17 og glæder os til at byde endnu flere velkommen til vores nye butik, siger Jesper Boysen og fortsætter:

- Vi lovede Sydvestjylland mere konkurrence og billigere priser. Det er sket nu, og vi ser frem til at blive en aktiv del af det lokale handelsliv de næste mange år.

Vi er i dén grad blevet taget med bukserne nede. Velkomsten her i Esbjerg har været helt fantastisk.

Jesper Boysen, adm. direktør, Power

Annonce

45 før timer før

Power havde på åbningsdagen i alt 110 medarbejdere på arbejde i Esbjerg – mange af dem var indkaldt som ekstra forstærkning, og de havde fra morgen til aften travlt ved kasseapparaterne.

De to første kunder til elektronikkædens åbnings-arrangement i Esbjerg ankom allerede onsdag – den første 45 timer før selve åbningen.

Fredag morgen stod i alt 1.500 kunder. Til de ventende kunder blev der blandt andet uddelt 4.000 flasker vand, 500 croissanter og senere 1.500 franske hotdogs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce