Annonce
Varde

11 boksere ved hjemmestævne i Lerpøthallen

Fem dygtige Vardeboksere: Gustav Mortensen (tv), Melissa Mortensen, Sean Larsen, Jonas Harring og Victor Osipowski. PR-foto

Varde: Lørdag den 17. marts klokken 15 præsenterer Varde Atlet Klub mange af sine boksere ved det andet stævne i denne sæson i Lerpøthallen i Varde. Da det er svært at skaffe modstandere til flere af VAKs boksere i Danmark, har klubben også denne gang måttet skaffe modstandere fra udlandet. Modstanderne bliver blandt andet fem boksere fra VAKs polske venskabsklub i Stettin, der kommer med modstandere til bl.a. Sean Larsen, Melissa Mortensen og Victor Osipowski. VAK forventer selv at stille med 11 boksere til stævnet.

Ved Varde Kommunes kåring af årets mestre var Varde Atlet Klub repræsenteret med fem boksere, bl.a. U17 bokseren Melissa Mortensen, der vandt det danske mesterskab i både 2016 og 2017 og bronze ved EM. Men også Victor Osipowski, der blev dansk U15 mester. Jonas Harring der vandt sølv ved U17 DM, Sean Larsen for deltagelse ved EM samt vandt sølv ved både nordiske og danske mesterskaber og endelig Gustav Mortensen for sølv ved jyske mesterskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce