Annonce
Haderslev

12 SF-kandidater er klar til byrådsvalget

Bent Iversen - atter spidskandidat for SF. Arkivfoto

Tidl. byrådsmedlem Bent Iversen er spidskandidat for SF, som regner med comeback i Haderslev Byråd efter fire år ude i kulden.

Haderslev: SF har opstillet 12 kandidater til byrådsvalget i Haderslev Kommune i november - og listen kan blive udvidet med flere, fortæller den lokale SF-formand, tidligere byrådsmedlem Bent Iversen, som atter bliver partiets spidskandidat.

På de næste to pladser kommer Anita Lundgren Fischer, Haderslev, der er underviser på VUC Syd, og Kristian Klitgaard Nielsen, Haderslev, der er udviklingskonsulent i Aabenraa Kommune. Derefter følger disse ni:

4. Hanne Pedersen, Haderslev, 5. Torben Cramon Jørgensen, Vester Lindet, 6. Vera Esmann Bonde, Hjarup, 7. Anton Niemann Jensen, Haderslev, 8. Jens Jørgen Hansen, Stursbøl, 9. Kresten P. Andersen, Vojens, 10. Mariane Reinholdt Friis, Vojens, 11. Mathias Tønder Gotthardsen, Haderslev, 12. Jørn Kierkegaard Jensen, Haderslev,

- Det er vigtigt for os igen at blive repræsenteret i byrådet. Derfor vil vi kandidater lægge os voldsomt i selen for at gøre SF og vores synspunkter synligt for vælgerne. Vi glæder os til valgkampen og til igen at indtræde i byrådet 1. januar, siger Bent Iversen, der - sammen med partiet - blev stemt ud af byrådet ved valget i 2013.

- At det hele er gået meget bedre uden SF i byrådet, vil vel kun de mest politisk tonedøve kunne påstå. Det er også bemærkelsesværdigt, at det borgerlige flertal ikke har ændret det store på de beslutninger, SF var med til at træffe i forrige periode. Det kan skyldes to ting: Enten at vores beslutninger har vist deres værd, eller at det borgerlige flertal ikke evner at tænke selvstændige tanker. Sidstnævnte tør selv ikke jeg dog mistænkte dem for.

SF fik ny kasserer

Der blev valgt en ny kasserer ved generalforsamlingen hos SF i Haderslev Kommune: Mathias Gotthardsen, Haderslev, afløste Kresten Andersen på denne post. Desuden blev Kristian Klitgaard, Haderslev, nyvalgt til bestyrelsen, hvor han afløste Jørgen Holstener Larsen. De øvrige valg var genvalg. Det betyder, at Bent Iversen fortsætter som formand, Vera Bonde som næstformand og Jens Jørgen Hansen som sekretær. Derudover blev Torben Jørgensen, Vester Lindet, og Mariane Friis, Vojens, genvalgt til bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce