Annonce
Aabenraa

123 deltagere nød perfekt golfvejr i Aabenraa Golfuge

Aabenraa Golfklub har igen besøg af golfspillere fra hele landet til sin golfuge. Arkivfoto: Claus Thorsted

Aabenraa: Golfugen fortsætter med single stableford i tre lige store rækker: I A-rækken vandt Finn Lassen med 39 point foran Jeppe Gubbe Olsen (Sønderjyllands Golfklub) med 37 point, Henrik Kjærgaard med 37 point, Michael Breinholt Madsen med 36 point og Steen Hansen (Australien) ligeledes 36 point.

B-rækken blev vundet af Kenneth Vestergaard Kruse med 39 point foran Henrik Jespersen med 38 point, Henrik Petersen med 38 point, Kurt Christiansen (Kaj Lykke Golfklub) med 37 point og Leif Scheel (Sønderjyllands Golfklub) ligeledes 37 point.

C-rækken blev vundet af Esther Højen med 42 point foran Birgit Cleemann med 41 point, Jens Skov med 40 point, Egon Henriksen med 39 point og Rasmus Christensen med 37 point.

Aabenraa Golfuge fortsætter onsdag og der spilles ”Texas scramble”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Esbjerg

Gasolin-guitarist udstiller i Esbjerg

Annonce